Інгредієнти:
- Лаваш — 2 шт.
- Яєчний жовток — 1 шт.
- Варене яйце — 1 шт.
- Кисломолочний сир — 200 г
- Журавлина — 20 г
- Кріп — 20 г
- Майонез — 50 г
- Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка
Готування ріжків із лаваша: Лаваш нарізати трикутниками, краї змастити жовтком, згорнути в конус, покласти на деко й сушити в духовці за температури 180 градусів протягом 10 хвилин. Щоб конуси не розгорталися, треба покласти їх стиком донизу й притиснути ложкою.
Готування страви:
Кисломолочний сир змішати з майонезом, додати приправу, дрібно посічені яйце й кріп.
Скачати кульки з сирно-яєчної маси й наповнити ними конуси.
Прикрасити журавлиною, кропом і злегка посипати приправою.
Ріжки із сирною начинкою - це нова оригінальна подача звичних продуктів. Домашній сир із яйцем, кропом та майонезом можна не лише мазати на хліб. Сформуйте кульку й заповніть нею “стаканчик” - конус, який готується з лавашу всього за 10 хвилин. Ягідка журавлини й шіпка кропу для прикраси додадуть страві барв. Корисне морозиво готове. Хутчіш звіть дітлахів - вони мають першими спробувати такі неповторні й корисні ріжки!