Інгредієнти:
- Броколі з суцвіттями — 100 г
- Морква — 60 г
- Печериці — 100 г
- Корінь селери — 120 г
- Часник — 1 зубок
- Філе хека — 100 г
- Соняшникова олія — 40 г
- Вода — 150 мл
- Приправа «10 овочів» — 1 столова ложка
- Лимон — 1 часточка
- Моркву й селеру нарізати великими кубиками, пасерувати до золотистої скоринки на олії, додати посічений часник, гриби, розрізані начетверо вздовж. Смажити 2-3 хвилини.
- Додати броколі, приправу «10 овочів» і нарізану кубиками рибу.
- Додати воду й тушкувати протягом 20 хвилин.
- Подавати зі скибочкою лимона.
Дивовижно, якою смачною може бути риба з овочами! Рибне рагу - чудова ідея для дієтичного харчування та меню у піст. Нічого зайвого: лише овочі та риба. Мінімум калорій для стрункої фігури. Страва поєднує у собі основні критерії ідеальної вечері: користь, швидкість приготування й незрівнянний смак. Вона настільки ніжна та ароматна, що обов’язково стане улюбленицею на вашому столі. Подавайте зі шматочком лимону. Вам сподобається!