Рецепти

Рибне рагу

Рибне рагу
Рибне рагу
Рибне рагу
Рибне рагу
Рибне рагу
prev
next
Рибне рагу

Інгредієнти:

  • Броколі з суцвіттями — 100 г
  • Морква — 60 г
  • Печериці — 100 г
  • Корінь селери — 120 г
  • Часник — 1 зубок
  • Філе хека — 100 г
  • Соняшникова олія — 40 г
  • Вода — 150 мл
  • Приправа «10 овочів» — 1 столова ложка
  • Лимон — 1 часточка
  1. Моркву й селеру нарізати великими кубиками, пасерувати до золотистої скоринки на олії, додати посічений часник, гриби, розрізані начетверо вздовж. Смажити 2-3 хвилини.
  2. Додати броколі, приправу «10 овочів» і нарізану кубиками рибу.
  3. Додати воду й тушкувати протягом 20 хвилин.
  4. Подавати зі скибочкою лимона.

Дивовижно, якою смачною може бути риба з овочами! Рибне рагу - чудова ідея для дієтичного харчування та меню у піст. Нічого зайвого: лише овочі та риба. Мінімум калорій для стрункої фігури. Страва поєднує у собі основні критерії ідеальної вечері: користь, швидкість приготування й незрівнянний смак. Вона настільки ніжна та ароматна, що обов’язково стане улюбленицею на вашому столі. Подавайте зі шматочком лимону. Вам сподобається!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися