Інгредієнти:
Листя салату – 50 г
Сухарики – 10 г
Томати – 1 шт.
Сир Пармезан – 10 г
Кальмар – 100 г
Груша – 100 г
Для заправки:
Майонез Торчин® «Європейський» – 2 ст. л.
Гірчиця – 1 ч. л.
Хрін білий – 1 ч. л.
Мед – 10 г
Сіль, перець
- Філе кальмара та грушу очистити, поперчити, посолити та підсмажити до готовності.
- Пармезан, томат, куряче філе та шинку нарізати пластинками.
- Для приготування заправки змішати майонез Торчин® «Європейський», гірчицю, білий хрін і мед.
- Нарвати листя салату, всі інгредієнти змішати, заправити та викласти гіркою.
- Прикрасити кубиками грінок і пір'ям цибулі-шнітт.
Варіацій цього відомого салату не злічити. Але ми пропонуємо свій рецепт, спробуйте та оцініть! Обіцяємо, що поєднання кальмару, груші та пармезану під соусом із майонезу Торчин® «Європейський» з додаванням гірчиці, хріну та меду нікого не залишить байдужим!