Інгредієнти:
- 1/2 маленької червоної капусти;
- очищені волоські горіхи - 6-7 шт;
- сир з блакитною пліснявою - 50г;
- суміш листя для салату - 100г;
- груша - 1 шт;
- гілка селери - 1шт;
- рослинна олія.
Салат з червоної капусти — солодкий і терпкий завдяки груші, пікантний через сир з блакитною пліснявою, селеру та горіхи. Капуста дуже смачно поєднується з блакитним сиром, з фруктами і горіхами. Важливо нарізати її дуже тонко, майже прозоро — в такому разі не потрібно буде перетирати капусту з сіллю.
Цей чарівний салат - солодкий і терпкий за рахунок груші, пікантний через сиру з блакитною пліснявою, тонко нарізана хрустка червона капуста, селера і горіхи, як це смачно і вишукано.
Приготування:
- Всі інгрідієнти тонко нарізати та заправити олією.
- Викласти на тарілку та смакувати!
Варіації салатів з червоної капусти
Салат з червоною капустою - це смачна та корисна страва, яка використовує червону капусту як основний інгредієнт. Червона капуста надає салату яскравий колір, а також багатий смак і хрустку текстуру.
Цей салат може бути основною стравою, гарніром або компонентом страви.
Оберіть для себе варіант, який смакуватиме найбільше:
- Салат з червоною капустою та морквою з апельсиновим дресингом: Нарізану червону капусту змішайте з тонко нашаткованою морквою. Заправте апельсиновим дресингом, приготовленим з апельсинового соку, оливкової олії, меду, гірчиці і солі.
- Салат з червоною капустою, квасолею та тахіні: Суміш червоної капусти з вареною квасолею (чорною, кідні або цілим зерном) заправте тахіні (пасти з кунжуту), лимонним соком та часником.
- Салат з червоною капустою, апельсинами та куркумою: Наріжте червону капусту, додайте сегменти апельсинів, злегка обсмажений куркуму і кунжут. Заправте медово-гірчичним соусом.
- Салат з червоною капустою, авокадо та кунжутом: Змішайте нарізану червону капусту з нарізаним авокадо, обсмаженим кунжутом і додайте соєвий соус або медовий дресинг.