Рецепти

Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею

Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
prev
next
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею

Інгредієнти:

  • 1/2 маленької червоної капусти;
  •  очищені волоські горіхи - 6-7 шт;
  • сир з блакитною пліснявою - 50г;
  • суміш листя для салату - 100г;
  • груша - 1 шт;
  • гілка селери - 1шт;
  • рослинна олія.

Салат з червоної капусти — солодкий і терпкий завдяки груші, пікантний через сир з блакитною пліснявою, селеру та горіхи. Капуста дуже смачно поєднується з блакитним сиром, з фруктами і горіхами. Важливо нарізати її дуже тонко, майже прозоро — в такому разі не потрібно буде перетирати капусту з сіллю.

Цей чарівний салат - солодкий і терпкий за рахунок груші, пікантний через сиру з блакитною пліснявою, тонко нарізана хрустка червона капуста, селера і горіхи, як це смачно і вишукано.

Приготування:

  1. Всі інгрідієнти тонко нарізати та заправити олією.
  2. Викласти на тарілку та смакувати!

Варіації салатів з червоної капусти

Салат з червоною капустою - це смачна та корисна страва, яка використовує червону капусту як основний інгредієнт. Червона капуста надає салату яскравий колір, а також багатий смак і хрустку текстуру.

Цей салат може бути основною стравою, гарніром або компонентом страви.

Оберіть для себе варіант, який смакуватиме найбільше:

  1. Салат з червоною капустою та морквою з апельсиновим дресингом: Нарізану червону капусту змішайте з тонко нашаткованою морквою. Заправте апельсиновим дресингом, приготовленим з апельсинового соку, оливкової олії, меду, гірчиці і солі.
  2. Салат з червоною капустою, квасолею та тахіні: Суміш червоної капусти з вареною квасолею (чорною, кідні або цілим зерном) заправте тахіні (пасти з кунжуту), лимонним соком та часником.
  3. Салат з червоною капустою, апельсинами та куркумою: Наріжте червону капусту, додайте сегменти апельсинів, злегка обсмажений куркуму і кунжут. Заправте медово-гірчичним соусом.
  4. Салат з червоною капустою, авокадо та кунжутом: Змішайте нарізану червону капусту з нарізаним авокадо, обсмаженим кунжутом і додайте соєвий соус або медовий дресинг.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися