Рецепти

Салат із зеленої квасолі

Покладіть квасолю до салатниці, додайте нарізані яйця.
Салат із зеленої квасолі
prev
next
Салат із зеленої квасолі

Інгредієнти:

  • Стручкова зелена квасоля - 200 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль, перець - за смаком
  • Майонезний соус Торчин® «З часником» - 80 г
  • Олія соняшникова - за смаком
  1. Відваріть яйця.
  2. Нарізану зелену квасолю варіть у підсоленій воді 3-10 хв.
  3. Розігрійте у сковороді 1 ст. л. олії та смажте квасолю протягом 5 хв.
  4. Покладіть квасолю до салатниці, додайте нарізані яйця.
  5. Посоліть, поперчіть, заправте майонезним соусом Торчин® «З часником».

Салат із зеленої квасолі з майонезним соусом Торчин® «З часником» - це не тільки смачна, а ще й корисна

страва. Багата на вітаміни та корисні мікроелементи квасоля підтримає організм у період авітамінозу.

Майонезний соус відкриє по-новому знайомий смак інгредієнтів та додасть пікантності страві. Ідеально підійде

для святкового обіду чи для легкої вечері.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися