Рецепти

Салат із зеленої квасолі

Покладіть квасолю до салатниці, додайте нарізані яйця.
Салат із зеленої квасолі
prev
next
Салат із зеленої квасолі
15 хв
1

Інгредієнти:

  • стручкова зелена квасоля - 200 г;
  • яйця - 2 шт.;
  • сіль, перець - за смаком;
  • майонез Торчин® «Домашній» - 80 г;
  • олія соняшникова - за смаком.

Салат із зеленої квасолі - це не тільки смачна, а ще й легка у приготуванні страва. Зелена квасоля або як її ще називають стручкова квасоля дуже популярна у французькій кухні, як гарнір до м’яса або риби. Ми ж пропонуємо приготувати салат та заправити майонезом Торчин® «Домашній», який додасть пікантності. Такий салат ідельно підійде для ланчу або для легкої вечері.

  1. Відваріть яйця.
  2. Нарізану зелену квасолю варіть у підсоленій воді 3-5 хв. – перекладіть у холодну воду.
  3. Наріжте яйця слайсами.
  4. Розігрійте у пательні олію та обсмажте квасолю протягом 5 хв. Можна додати часник.
  5. Покладіть квасолю на тарілку.
  6. Посоліть, поперчіть, заправте майонезом Торчин® «Домашній» та додайте яйця.

Смачного!

Варіанти приготування страви

Зелена квасоля – корисний сезонний продукт, який можна використовувати в багатьох салатах. Ми підготували для вас декілька незвичних рецептів:

  1. Зелена квасоля з лимонним дресингом та авокадо.

Підготуйте зелену квасолю та нарізане авокадо. Заправте соусом із соку лимона, оливкової олії, меду та тертого часнику.

  1. Азіатський салат із зеленою квасолею та кунжутом.

Обсмажте зелену квасолю з нарізаною червоною цибулею та морквою. Заправте соусом із соєвого соусу, рисового оцту, кунжутної олії та імбиру. Посипте смаженим кунжутом.

  1. Салат із зеленою квасолею та картопляним пюре.

Змішайте відварену зелену квасолю з картопляним пюре, додайте нарізаний кріп, зелену цибулю та сіль. Це незвичайне поєднання надасть салату ніжної текстури.

  1. Зелена квасоля з тунцем та яйцем.

Обсмажте зелену квасолю та поєднайте з консервованим тунцем та вареними яйцями. Заправте майонезом та гірчицею.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися