Інгредієнти:
- стручкова зелена квасоля - 200 г;
- яйця - 2 шт.;
- сіль, перець - за смаком;
- майонез Торчин® «Домашній» - 80 г;
- олія соняшникова - за смаком.
Салат із зеленої квасолі - це не тільки смачна, а ще й легка у приготуванні страва. Зелена квасоля або як її ще називають стручкова квасоля дуже популярна у французькій кухні, як гарнір до м’яса або риби. Ми ж пропонуємо приготувати салат та заправити майонезом Торчин® «Домашній», який додасть пікантності. Такий салат ідельно підійде для ланчу або для легкої вечері.
- Відваріть яйця.
- Нарізану зелену квасолю варіть у підсоленій воді 3-5 хв. – перекладіть у холодну воду.
- Наріжте яйця слайсами.
- Розігрійте у пательні олію та обсмажте квасолю протягом 5 хв. Можна додати часник.
- Покладіть квасолю на тарілку.
- Посоліть, поперчіть, заправте майонезом Торчин® «Домашній» та додайте яйця.
Смачного!
Варіанти приготування страви
Зелена квасоля – корисний сезонний продукт, який можна використовувати в багатьох салатах. Ми підготували для вас декілька незвичних рецептів:
- Зелена квасоля з лимонним дресингом та авокадо.
Підготуйте зелену квасолю та нарізане авокадо. Заправте соусом із соку лимона, оливкової олії, меду та тертого часнику.
- Азіатський салат із зеленою квасолею та кунжутом.
Обсмажте зелену квасолю з нарізаною червоною цибулею та морквою. Заправте соусом із соєвого соусу, рисового оцту, кунжутної олії та імбиру. Посипте смаженим кунжутом.
- Салат із зеленою квасолею та картопляним пюре.
Змішайте відварену зелену квасолю з картопляним пюре, додайте нарізаний кріп, зелену цибулю та сіль. Це незвичайне поєднання надасть салату ніжної текстури.
- Зелена квасоля з тунцем та яйцем.
Обсмажте зелену квасолю та поєднайте з консервованим тунцем та вареними яйцями. Заправте майонезом та гірчицею.