Інгредієнти:
- Стручкова зелена квасоля - 200 г
- Яйця - 2 шт.
- Сіль, перець - за смаком
- Майонезний соус Торчин® «З часником» - 80 г
- Олія соняшникова - за смаком
- Відваріть яйця.
- Нарізану зелену квасолю варіть у підсоленій воді 3-10 хв.
- Розігрійте у сковороді 1 ст. л. олії та смажте квасолю протягом 5 хв.
- Покладіть квасолю до салатниці, додайте нарізані яйця.
- Посоліть, поперчіть, заправте майонезним соусом Торчин® «З часником».
Салат із зеленої квасолі з майонезним соусом Торчин® «З часником» - це не тільки смачна, а ще й корисна
страва. Багата на вітаміни та корисні мікроелементи квасоля підтримає організм у період авітамінозу.
Майонезний соус відкриє по-новому знайомий смак інгредієнтів та додасть пікантності страві. Ідеально підійде
для святкового обіду чи для легкої вечері.