Інгредієнти:
- 300г рамп-стейку
- 100г суміші листя для салату або листя шпинату
- 50г арахісу
- 5-6 гілочок кінзи
- 8 томатів черрі
- 150г баклажану
- салатна заправка ™Торчин
м'ясо кімнатної температури присипати чорним перцем
смажити на вершковому маслі 82%
на розпечену пательню викладаємо масло і м'ясо, розмарин і часник
зменшуємо вогонь і активно поливаємо м'ясо розтопленим у пательні маслом
смажимо по 3 хвилини з кожного боку
м'ясо після смаження має відпочити хвилин 10, можна загорнути у фольгу
Этот тёплый салат из говядины, баклажанов и арахиса с горчично-медовой заправкой. Яркий, сытный и незабываемый, твой идеальный 10-минутный ужин. Именно горчично-медовая заправка придает салату тот самый необычный вкус, можно взять готовую от Торчин
Спочатку треба обсмажити томати і баклажани на сухій сковороді по 2 хвилини, потім в салаті вони наберуться соусом. Викласти всі інгредієнти в тарілку поки буде смажитися стейк.
Смачного!