
Інгредієнти:
- Кабачки - 6 кг
- Цибуля напівкільцями – 1 кг
- Морква соломкою – 1 кг
- Оцет – 1 склянка
- Сіль – 150 гр
- Цукор – 1 склянка
- Кетчуп Торчин® «Чилі» – 450 мл
- Наливаємо олію в сковороду, додаємо 5 зубчиків часнику, далі: - цибулі напівкільцями – 1 кг - морква соломкою – 1 кг - оцет – 1 склянка - сіль – 150 гр - цукор – 1 склянка - кетчуп Торчин® «Чилі» – 450 мл
- Все це тушимо 10-15 хв. Нарізаємо кабачки соломкою – 6 кг. Додаємо до готової суміші у сковороді.
- Розкладаємо у пастеризовані банки та закручуємо.