Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
- тушкована яловичина — 160 г;
- куряче яйце — 2 шт.;
- стебло селери — 70 г;
- солоний огірок — 80 г;
- помідор — 150 г;
- паприка — щіпка;
- житні грінки — 30 г;
- карі — щіпка;
- сіль, перець — до смаку;
- лимон (фреш) — 1 ч. л.;
- зелень — 10 г.
- Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
- Помідор бланшувати. Куряче яйце зварити круто.
- Нарізати кубиками селеру, солоний огірок, м’якуш помідора, варене яйце, м’ясо.
- Майонез змішати з паприкою, карі, лимонним фрешем, сіллю, перцем.
- Усі інгредієнти перекласти шарами, змазавши майонезом, у такій послідовності: м’ясо, огірок, яйце, помідор, селера, сухарики. На верхній шар посипати грінки й зелень. Дати постояти кілька годин у холодильнику, накривши плівкою, подавати, зверху виклавши зелень або салат.
- Смачного!