Рецепти

Салат з мітболами і гречкою — Торчин®

Приготувати соус: з'єднати кетчуп Торчин® «Лагідний», гірчицю в зернах, мед та зелень. Перемішати.
З фаршу сформувати кульки і підсмажити.
Салат подрібнити, буряк нарізати смужками, сир натерти. Заправити салат соусом з кетчупом Торчин® «Лагідний» і спеціями. Викласти на тарілку м'ясні кульки, зверху посипати гречкою і полити залишками соусу. Смачного!
Салат з мітболами і гречкою — Торчин®
prev
next
Салат з мітболами і гречкою — Торчин®

Інгредієнти:

  • Листя салата — 50 г
  • Відварений буряк - 50 г
  • Відварена гречка— 50 г
  • Тертий сир— 20 г
  • Яловичий фарш- 100 г
  • Сіль, перець
  • Базилік
  • Для соуса: Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 3 ст. л.
  • Горчиця в зернах — 1 ч. л.
  • Мед
  • Зелень
  1. Приготувати соус: з'єднати кетчуп Торчин® «Лагідний», гірчицю в зернах, мед та зелень. Перемішати.
  2. З фаршу сформувати кульки і підсмажити.
  3. Салат подрібнити, буряк нарізати смужками, сир натерти. Заправити салат соусом з кетчупом Торчин® «Лагідний» і спеціями. Викласти на тарілку м'ясні кульки, зверху посипати гречкою і полити залишками соусу. Смачного!

Звичайна гречка може бути не тільки гарніром, якщо застосувати трохи фантазії й кулінарного натхнення від Торчин®. Готування цього салату не забере у вас багато часу й точно допоможе дістати схвальні відгуки близьких щодо вашої кулінарної майстерності.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися