Інгредієнти:
- Листя салата — 50 г
- Відварений буряк - 50 г
- Відварена гречка— 50 г
- Тертий сир— 20 г
- Яловичий фарш- 100 г
- Сіль, перець
- Базилік
- Для соуса: Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 3 ст. л.
- Горчиця в зернах — 1 ч. л.
- Мед
- Зелень
- Приготувати соус: з'єднати кетчуп Торчин® «Лагідний», гірчицю в зернах, мед та зелень. Перемішати.
- З фаршу сформувати кульки і підсмажити.
- Салат подрібнити, буряк нарізати смужками, сир натерти. Заправити салат соусом з кетчупом Торчин® «Лагідний» і спеціями. Викласти на тарілку м'ясні кульки, зверху посипати гречкою і полити залишками соусу. Смачного!
Звичайна гречка може бути не тільки гарніром, якщо застосувати трохи фантазії й кулінарного натхнення від Торчин®. Готування цього салату не забере у вас багато часу й точно допоможе дістати схвальні відгуки близьких щодо вашої кулінарної майстерності.