Рецепти

Салат з печінкою та гірчичною заправкою

Салат з печінкою та гірчичною заправкою
Салат з печінкою та гірчичною заправкою
Салат з печінкою та гірчичною заправкою
Салат з печінкою та гірчичною заправкою
Салат з печінкою та гірчичною заправкою
Салат з печінкою та гірчичною заправкою
prev
next
Салат з печінкою та гірчичною заправкою

Інгредієнти:

  • гірчиця «Американська» від Торчин® — 100 г;
  • солоний огірок — 1 шт.;
  • мед — 10 г;
  • чебрець — дрібка;
  • лимонний фреш — 1 ч. л.;
  • олія (нерафінована) — 1 ст. л.;
  • куряча печінка — 250 г;
  • болгарський перець — 100 г;
  • листя салату — 150 г;
  • печериці — 150 г;
  • олія для смаження — 80 г;
  • сіль, перець — за смаком;
  • кукурудзяне борошно — 3 ст. л.

Оригінальний салат з печінкою та гірчичною заправкою стане родзинкою будь-якого святкового обіду або вечері. Пікантна, з ніжним смаком і медовими нотками гірчиця Торчин® «Американська» в поєднанні зі спеціями надасть страві вишукану нотку. Здивуйте своїх гостей рецептом від Торчин®!

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Гірчицю змішайте з медом, лимонним фрешем, олією і чебрецем.
  3. У двох столових ложках готового соусу замаринуйте печінку. Решту соусу змішайте з посіченим солоним огірком.
  4. Болгарський перець наріжте смужками, гриби — слайсами.
  5. Печінку обкачайте в кукурудзяному борошні.
  6. На розігріту пательню налийте олію, обсмажте печінку з двох боків, додайте гриби й перець. Готуйте не більше 2-3 хвилин.
  7. Викладіть печінку на тарілку з салатом, додайте овочі. Кожний шматочок полийте соусом.

Смачного!

Ідеї приготування салату з печінкою

Салат з печінкою може готуватись у різних стилях, включаючи теплі та холодні опції. Інколи подається як окрема страва або як гарнір до основного обіду. Ця страва дуже різноманітна та може задовольнити різні смаки та вподобання. Ми пропонуємо Вам декілька ідей для приготування салату з печінкою:

  1. Печінку індички або курки обсмажте на пательні, поріжте соломкою та змішайте з руколою, червоною цибулею та зернами гранату. Полийте оливковою олією та бальзамічним оцтом, посоліть та поперчіть.
  2. Телячу печінку поріжте на тонкі смужки та обсмажте зі спаржею на сковороді. Подавайте на листях салату з гірчичним соусом.
  3. Обсмажену печінку курки поріжте тонкими смужками та змішайте з кубиками авокадо, помідорами та цибулею. Полийте лимонним соком та оливковою олією, посоліть та поперчіть.
  4. Обсмажену індичу печінку поріжте на шматочки та змішайте зі сливами, горішками та м'ятою. Полийте медовим соусом та гірчицею, посоліть та поперчіть.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися