Інгредієнти:
- Гірчиця «Американська» від Торчин® — 100 г
- Солоний огірок — 1 шт.
- Мед — 10 г
- Чебрець — дрібка
- Лимонний фреш — 1 ч. л.
- Олія (нерафінована) — 1 ст. л.
- Куряча печінка — 250 г
- Болгарський перець — 100 г
- Листя салату — 150 г
- Печериці — 150 г
- Олія для смаження — 80 г
- Сіль, перець — за смаком
- Кукурудзяне борошно — 3 ст. л.
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
- Гірчицю змішайте з медом, лимонним фрешем, олією і чебрецем. У двох столових ложках готового соусу замаринуйте печінку. Решту соусу змішайте з посіченим солоним огірком.
- Болгарський перець наріжте смужками, гриби — скибочками. Печінку обкачайте в кукурудзяному борошні. На розігріту сковороду налийте олію, обсмажте печінку з двох боків, додайте гриби й перець. Готуйте не більше 2-3 хвилин.
- Викладіть печінку на тарілку з салатом, додайте овочі. На кожен шматочок налийте соус.
- Смачного!
Оригінальний салат з печінкою в гірчичній заправі стане родзинкою будь-якого святкового обіду або вечері. Пікантна, з ніжним смаком і медовими нотками гірчиця Торчин® «Американська» в поєднанні зі спеціями надасть страві вишуканої нотки. Здивуйте своїх гостей рецептом від Торчин®!