Інгредієнти:
- 1 середнє куряче філе
- 1 огірок
- 60г твердого сиру
- 60г волоських горіхів
- 100г винограду
- салатна заправка ™ Торчин "Цезар"
Цей салат стане для вас відкриттям, його смак доводить, що страви з винограду можуть бути дуже різноманітними. У цьому салаті класичне поєднання виноград + горіхи + сир, а для свіжості огірок, і для ситності - курка, все це робить з нього не просто салат, але і готову страву для вечері. Поєднує і доповнює вже готова салатна заправка Торчин Цезар, в складі якої часник, майоран і соєвий соус
Приготування:
Філе добре промити і зачистити від плівок, нарізати смужками, посолити, посипати чебрецем або орегано, обсмажити по 5 хвилин на сковорідці без масла. Огірок, сир нарізати як на фото, тонкими слайсами. Виноград краще брати солодкий, без кислинки, нарізати навпіл. Коли курка охолоне всі інгредієнти змішати і додати заправку.