Рецепти

Салат з яблуками і родзинками

Салат з яблуками і родзинками
Салат з яблуками і родзинками
Салат з яблуками і родзинками
Салат з яблуками і родзинками
Салат з яблуками і родзинками
prev
next
Салат з яблуками і родзинками

Інгредієнти:

  • білокачанна капуста – 1 шт.;
  • савойська капуста – 1 шт.;
  • червонокачанна капуста – 1 шт.;
  • соняшникове насіння – 70 г;
  • зелене яблуко – 1 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • родзинки – 70г.

Для Соусу:

  • лагідна гірчиця  - 1 ст. л.;
  • оливкова олія - 2 ст. л.;
  • соєвий соус Торчин® «Класичний смак» - 2 ст. л.;

Що ж робить цей салат з яблуками таким особливим? Багатство вітамінів, поєднання фруктів і овочів, ніжна пікантно-солодка заправка чи соняшникове насіння? Комбінація усіх цих інгредієнтів створює новий, оригінальний смак, який приємно здивує вас і ваших друзів.

  1. Для заправки: змішайте лагідну гірчицю, оливкову олію та соєвий соус Торчин® «Класичний смак» - ретельно все перемішайте.
  2. Тоненько нашинкуйте в одну миску білокачанну, савойську та червонокачанну капусту  - перемішайте і злегка помніть її руками.
  3. Яблуко наріжте тонкими смужками, моркву натріть на тертці і додайте до капусти.
  4. Обсмажте соняшникове насіння приблизно 1-2 хв. і всипте в салат разом з родзинками.
  5. Заправте салат соусом - ретельно перемішайте.

Смачного!

Ідеї приготування салату з яблуками

Салат з яблуками і родзинками - це легкий та освіжаючий варіант салату, який поєднує солодкість яблук і родзинок з ароматним горіховим або медовим дресінгом. Цей салат часто стає популярним влітку або на святковому столі, оскільки він гарно смакує з різноманітними стравами.

Класичний салат з яблуками і родзинками:

Яблука (нарізані кубиками або тонкими смужками)

Родзинки (замочені в гарячій воді та висушені)

Горіхи (підсмажені горіхи)

Зелений салат (листя салату або шпинат)

Медовий або горіховий дресінг

Салат з горіхами і цедрою:

Яблука

Родзинки

Горіхи (підсмажені горіхи)

Зелений салат

Цедра лимону або апельсина

Лимонний дресінг

Салат з куркою:

Яблука

Родзинки

Горіхи

Куряче філе (відварене або запечене, порізане слайсами)

Листя салату

Медово-гірчичний дресінг

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися