Інгредієнти:
- білокачанна капуста – 1 шт.;
- савойська капуста – 1 шт.;
- червонокачанна капуста – 1 шт.;
- соняшникове насіння – 70 г;
- зелене яблуко – 1 шт.;
- морква – 2 шт.;
- родзинки – 70г.
Для Соусу:
- лагідна гірчиця - 1 ст. л.;
- оливкова олія - 2 ст. л.;
- соєвий соус Торчин® «Класичний смак» - 2 ст. л.;
Що ж робить цей салат з яблуками таким особливим? Багатство вітамінів, поєднання фруктів і овочів, ніжна пікантно-солодка заправка чи соняшникове насіння? Комбінація усіх цих інгредієнтів створює новий, оригінальний смак, який приємно здивує вас і ваших друзів.
- Для заправки: змішайте лагідну гірчицю, оливкову олію та соєвий соус Торчин® «Класичний смак» - ретельно все перемішайте.
- Тоненько нашинкуйте в одну миску білокачанну, савойську та червонокачанну капусту - перемішайте і злегка помніть її руками.
- Яблуко наріжте тонкими смужками, моркву натріть на тертці і додайте до капусти.
- Обсмажте соняшникове насіння приблизно 1-2 хв. і всипте в салат разом з родзинками.
- Заправте салат соусом - ретельно перемішайте.
Смачного!
Ідеї приготування салату з яблуками
Салат з яблуками і родзинками - це легкий та освіжаючий варіант салату, який поєднує солодкість яблук і родзинок з ароматним горіховим або медовим дресінгом. Цей салат часто стає популярним влітку або на святковому столі, оскільки він гарно смакує з різноманітними стравами.
Класичний салат з яблуками і родзинками:
Яблука (нарізані кубиками або тонкими смужками)
Родзинки (замочені в гарячій воді та висушені)
Горіхи (підсмажені горіхи)
Зелений салат (листя салату або шпинат)
Медовий або горіховий дресінг
Салат з горіхами і цедрою:
Яблука
Родзинки
Горіхи (підсмажені горіхи)
Зелений салат
Цедра лимону або апельсина
Лимонний дресінг
Салат з куркою:
Яблука
Родзинки
Горіхи
Куряче філе (відварене або запечене, порізане слайсами)
Листя салату
Медово-гірчичний дресінг