Рецепти

Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром

Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром
Для конфітюру: курагу заливаємо окропом, щоб стала м'якою. Після зливаємо воду і просушують курагу. Потім подрібнюємо її в блендері з кетчупом Торчин® «Лагідний», додаємо цукор, корицю і тушкуємо на слабкому вогні до появи в'язкості.
Розгортаємо тісто, змащуємо його конфітюром і загортаємо в рулет. Зверху рулет змащуємо жовтком, присипаємо цукровою пудрою і запікаємо 30-35 хвилин при температурі 160 ° С.
При подачі посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо помідорами чері і м'ятою.
Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром
prev
next
Штрудель з томатно-абрикосовим конфітюром

Інгредієнти:

  • Листкове тісто - 200 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 150 г
  • Курага — 50 г
  • Цукор — 200 г
  • Цукрова пудра — 20 г
  • Корица — 2 г
  • Яєчний жовток - 1 шт.
  • М'ята, помідори черрі - для прикраси
  1. Для конфітюру: курагу заливаємо окропом, щоб стала м'якою. Після зливаємо воду і просушують курагу. Потім подрібнюємо її в блендері з кетчупом Торчин® «Лагідний», додаємо цукор, корицю і тушкуємо на слабкому вогні до появи в'язкості.
  2. Потім розгортаємо тісто, змащуємо його конфітюром і загортаємо в рулет. Зверху рулет змащуємо жовтком, присипаємо цукровою пудрою і запікаємо 30-35 хвилин при температурі 160 ° С.
  3. При подачі посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо помідорами чері і м'ятою.

Найбільш нестандартні поєднання зазвичай найсмачніші. Кетчуп Торчин® «Лагідний» настільки ніжний, що доречний навіть у солодощах. Більше того, здатний надати випічці неповторного шарму. Сеанс солодких експериментів на вашій кухні оголошується відкритим!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися