Інгредієнти:
Куряче філе – 100 г
Сир твердий – 100 г
Цибуля ріпчаста – 50 г
Майонез Торчин® «Європейський» – 50 г
Морква – 50 г
Млинці – 2 шт.
Часник – 5 г
Зелень, перець, сіль
- Всі інгредієнти нарізати кубиками.
- Цибулю та моркву підсмажити до розм`якшення, додати курку. Приготувати соус: додати майонез Торчин® «Європейський», часник та паприку сушену, перемішати. Соус додати до овочів та курки. Посипати тертим сиром.
- Покласти на млинець начинку та зібрати у мішечок.
- При подачі розігріти у духовці, аби сир розплавився.
Приготуйте млинці з курячим жульєном за рецептом Торчин®, і ви здивуєтесь, якою вишуканою може стати така проста страва. Соус на основі майонезу Торчин® «Європейський» з паприкою та часником додасть пікантних ноток вашому жульєну, а оригінальна подача забезпечить естетичне задоволення. Насолоджуйтесь!