Рецепти

Млинці з печінковим паштетом і яйцем

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і підсмажити з печінкою і часником.
Додати майонез Торчин® «Делікатесний» і подрібнити у блендері.
Додати терте яйце і зелень, перемішати.
Начинку викласти на млинець, загорнути конвертом або рулетом і обсмажити з двох сторін.
Смачного!
Млинці з печінковим паштетом і яйцем
prev
next
Млинці з печінковим паштетом і яйцем

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 100 г;
  • майонез Торчин® "Делікатесний" — 50 г;
  • яйце — 1 шт;
  • ріпчаста цибуля — 40 г;
  • млинці — 2 шт;
  • часник — 5 г;
  • зелень, сіль, перець.

Млинці з паштетом — це відповідь на запитання: "що приготувати на сніданок чи вечерю?". Головна їхня перевага не тільки у варіативності рецептів. Вона полягає ще й у тому, що можна заздалегідь приготувати млинці та поставити їх у холодильник або морозилку, а також підготувати баночку паштету, а надалі всього за кілька хвилин отримати ситну та смачну страву. 

Млинці з паштетом можна також поставити на фуршетний або святковий стіл. Як доповнення до начинки можна покласти твердий або плавлений сир, порубану зелень, томати, яйця, запечені овочі тощо.

Подається закуска в холодному або гарячому вигляді. Ви можете навіть розподілити паштет по млинцях, скласти їх і відправити в морозилку на кілька тижнів. А за потреби просто дістати потрібну кількість і розігріти в мікрохвильовій печі або на сковороді.

Млинці з паштетом: етапи приготування
Ми підготували для вас простий рецепт млинців із паштетом, що дає змогу приготувати легку та ситну страву. Готуються млинці з паштетом у кілька етапів:

  1. Першим етапом — приготування млинців. Рецепт тіста для млинців ви можете знайти в цьому рецепті (посилання), а ми зосередимося на приготуванні начинки.
  2. Цибулину наріжте на невеликі кубики, курячу печінку очистіть від жилок і подрібніть.
  3. Обсмажте цибулю з печінкою та часником на пательні, змащеній олією.
  4. Додайте до печінки майонез Торчин® "Делікатесний".  Майонез додасть паштету пікантності та ніжної текстури.
  5. Подрібніть цибулю з печінкою в блендері до текстури паштету.
  6. Додайте подрібнене варене куряче яйце і нашинковану зелень. Ретельно все перемішайте.
  7. На попередньо приготовані млинці покладіть паштет і рівномірно розподіліть його.
  8. Загорніть млинці з паштетом зручним для вас способом. Це може бути трубочка, конверт, трикутник тощо.
  9. Кожен млинець обсмажте на середньому вогні до появи легкої золотистої скоринки з обох боків і подавайте в гарячому або теплому вигляді. 

З такої кількості інгредієнтів у вас вийдуть апетитні млинці з паштетом на одну людину. Щоб їх було більше, пропорційно збільшуйте об'єм кожного інгредієнта.

Варіанти приготування млинців із паштетом

Не існує одного універсального рецепта, за яким готуються млинці з паштетом. Навіть їхня основа може відрізнятися: ви можете напекти шпинатні або сирні млинці і після додати паштет. Що ж стосується начинки, тут теж мають місце кілька варіацій. Ми зібрали для вас найцікавіші:

  1. Млинці з паштетом, сиром і огірками. Крім печінкового паштету, вам також знадобляться солоні огірки й улюблений твердий сир. Приготуйте тісто для млинців і спечіть їх. Сир натріть на крупній тертці. Дістаньте попередньо приготований паштет із курячої печінки. Наріжте огірки тонкими слайсами. Покладіть на основу шарами: сир, паштет, огірки. Складіть млинці з паштетом конвертиками і підсмажте з 2-х боків, щоб сир повністю розплавився.
  2. Млинці з паштетом і рисом. Приготуйте млинці за вашим улюбленим рецептом. Обсмажте ріпчасту цибулю з курячою печінкою до готовності, додайте сіль і перець. Перебийте все в блендері до пюреподібного стану. Відваріть до готовності рис, змішайте його з паштетом і додайте трохи вершкового масла. Ретельно все перемішайте, додайте ваші улюблені спеції. Покладіть начинку на основу і загорніть млинець рулетиком. Можна подавати в холодному вигляді або попередньо розігріти на сковороді.

Смачного!
 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися