Інгредієнти:
- Куряча печінка— 100 г
- Майонез Торчин® «Делікатесний» — 50 г
- Яйце — 1 шт.
- Ріпчата цибуля — 40 г
- Млинці — 2 шт.
- Часник — 5 г
- Зелень
- Сіль, перець
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і підсмажити з печінкою і часником.
Додати майонез Торчин® «Делікатесний» і подрібнити у блендері.
Додати терте яйце і зелень, перемішати.
Начинку викласти на млинець, загорнути конвертом або рулетом і обсмажити з двох сторін.
Смачного!
У скарбничку ідей до Масниці: тонкі французькі млинці з легкою начинкою з печінки й вареного яйця — це неймовірно просто й так само смачно. А ще млинці об’єднують, адже в процесі приготування можна задіяти всю сім’ю.