Рецепти

Млинці з печінковим паштетом і яйцем

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і підсмажити з печінкою і часником.
Додати майонез Торчин® «Делікатесний» і подрібнити у блендері.
Додати терте яйце і зелень, перемішати.
Начинку викласти на млинець, загорнути конвертом або рулетом і обсмажити з двох сторін.
Смачного!
Млинці з печінковим паштетом і яйцем
prev
next
Млинці з печінковим паштетом і яйцем

Інгредієнти:

  • Куряча печінка— 100 г
  • Майонез Торчин® «Делікатесний» — 50 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Ріпчата цибуля — 40 г
  • Млинці — 2 шт.
  • Часник — 5 г
  • Зелень
  • Сіль, перець
  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

  2. Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і підсмажити з печінкою і часником.

  3. Додати майонез Торчин® «Делікатесний» і подрібнити у блендері.

  4. Додати терте яйце і зелень, перемішати.

  5. Начинку викласти на млинець, загорнути конвертом або рулетом і обсмажити з двох сторін.

  6. Смачного!

У скарбничку ідей до Масниці: тонкі французькі млинці з легкою начинкою з печінки й вареного яйця — це неймовірно просто й так само смачно. А ще млинці об’єднують, адже в процесі приготування можна задіяти всю сім’ю.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися