Рецепти
Брауні
60 хв
5

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст.

  • Цукор – 1 ст.

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 1 ст.

  • Ванільний екстракт – 2 ч. л.

  • Какао-порошок – 4 ст. л.

  • Розпушувач – 1/2 ч. л.

  • Вода – 3/4 ст.

  • Сіль – 1/2 ч. л.

  1. Покладіть у тарілку 1 столову ложку майонезу Торчин® “Європейский”.
  2. До майонезу додайте цукор, ванільний цукор та розпушувач.
  3. Ретельно перемішайте та киньте дрібку солі. 4 Доповніть суміш
  4. ложками какао-порошку та води.
  5. Змішуйте інгрідієнти до однорідної маси.
  6. Просійте борошно у густу какао-суміш та повністю перемішайте.
  7. Залийте суміш у формочки та випікайте 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
  8. Тепер доповніть брауні смачними допінгами та ласуйте.

Брауні – це шоколадний торт, улюблені ласощі американської дітвори. Спробуйте додати майонез замість розпушувача під час замішуванні тіста – мало хто знає про цей секрет, але ви здивуєтесь наскільки ніжним і пікантним стане тісто! Побалуйте ваших близьких смачним десертом – від охочих не буде відбою!