Рецепти
Брускета
10 хв
2

Інгредієнти:

  • Помідори чері – 5 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Перець болгарський червоний – 1 шт
  • Перець болгарський зелений – 1 шт
  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Лимонний сік – ½ лимону
  • Французький багет
  1. Часник дрібно порубати слайсами.
  2. Перець нарізати кубиком.
  3. Помідори розрізати навпіл або на чотири частини 
  4. Змішайте всі інгредієнти.
  5. Заправити олією.
  6. Додати приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.
  7. Скропити лимонним соком.
  8. Викласти все на брускету.
  9. Смачного!

Зробіть традиційну брускету ще яскравішою! Шматочки червоних помідорів і солодкий перець на щойно підсмажених, ще теплих скибочках хліба — це чудова смачна страва. Те, що треба для перекусу в обідній час. Часник додає закусці гостроти, а лимонний сік — приємної кислинки. Приправа Торчин® «10 овочів» допомагає розкрити смак та аромат брускети. Скуштуйте ситну та корисну закуску!