Рецепти

Бургер з яловичиною

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Соус: дрібно наріжте синю цибулю, відтак посічіть зелень, часник наріжте дрібною соломкою. Підсмажте часник на вершковому маслі. Додайте кетчуп, синю цибулю, рубаний часник.
Фарш: з’єднайте 600 г яловичини, пропущеної крізь м’ясорубку з грубою насадкою, і 60 г подрібненого сала та трохи відбийте, щоб витиснути зайве повітря з фаршу. Сформуйте кульки з фаршу й роздушіть їх у котлети — так, щоб діаметр був більший від булки на 1-2 см.
На розігріту сковороду або гриль налийте олію. Викладіть котлети, посоліть, поперчіть і, не перевертаючи, смажте 3 хвилини. Відтак переверніть, покладіть зверху сир і смажте ще 2 хвилини.
Булочки підсушіть на сковороді, попередньо розрізавши їх навпіл. Помідори наріжте кружальцями.
На нижню частину булки викладіть котлетки, потім помідор, соус, і накрийте верхньою частиною.
Проколіть шпажкою та подавайте до столу.
Бургер з яловичиною
prev
next
Бургер з яловичиною
25 хв
6

Інгредієнти:

  • Здобна булочка з кунжутом — 6 шт.
  • Тостовий сир — 6 шт.
  • Помідори — 2 шт.
  • Олія — 30 г
  • Котлети (6 шт.):
  • Яловичина — 600 г
  • Сало — 60 г
  • Соус:
  • Вершкове масло — 40 г
  • Часник — 2 зубки
  • Кетчуп «До шашлику» від Торчин® — 180 г
  • Синя цибуля — 1 шт.
  • Зелень — 20 г
  1. Соус: дрібно наріжте синю цибулю, відтак посічіть зелень, часник наріжте дрібною соломкою. Підсмажте часник на вершковому маслі. Додайте кетчуп, синю цибулю, рубаний часник.

  2. Булочки підсушіть на сковороді, попередньо розрізавши їх навпіл. Помідори наріжте кружальцями.

  3. Фарш: з’єднайте 600 г яловичини, пропущеної крізь м’ясорубку з грубою насадкою, і 60 г подрібненого сала та трохи відбийте, щоб витиснути зайве повітря з фаршу. Сформуйте кульки з фаршу й роздушіть їх у котлети — так, щоб діаметр був більший від булки на 1-2 см.

  4. На розігріту сковороду або гриль налийте олію. Викладіть котлети, посоліть, поперчіть і, не перевертаючи, смажте 3 хвилини. Відтак переверніть, покладіть зверху сир і смажте ще 2 хвилини. На нижню частину булки викладіть котлетки, потім помідор, соус, і накрийте верхньою частиною. Проколіть шпажкою та подавайте до столу.

Бургери давно стали надзвичайно популярною стравою в усьому світі. Але жоден бургер у закладі не зрівняється з приготованим самостійно в домашніх умовах. Хрустка булочка, соковита котлета й оригінальний солодкуватий смак соусу на основі гірчиці «Американської» від Торчин® подарують гастрономічну втіху вам і вашим гостям!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися