Інгредієнти:
- Яйця перепелині – 4-8 шт.
- Томати – 40 г
- Болгарський перець – 50 г
- Цибуля ріпчаста – 50 г
- Морква – 30 г
- Часник – 10 г
- Сир – 100 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 50 г
- Сметана – 10 г
- Сіль, перець
- Цибулю, перець, моркву, часник ріжемо кубиками та смажимо на сковороді до готовності.
- Заправляємо спеціями та кетчупом Торчин® «Лагідний», тушкуємо 2-3 хвилини.
- Вбиваємо яйця та готуємо 3-4 хвилини.
- Доводимо страву до готовності у духовці.
- Сир солимо, додаємо сметану та зелень.
- З сирної маси робимо кульки.
- Дістаємо чарбуле та подаємо на сковороді з кульками, посипавши зеленню.
З рецептами від Торчин® ваші сніданки ніколи не будуть однотипними. Порадуйте себе, рідних і друзів унікальним приготуванням омлету чарбуле з сирними кульками. Овочеву гармонію вдосконалить ніжний томатний смак кетчупу Торчин® «Лагідний», омлет здивує багатогранністю смаку. Смачного!