Рецепти

Чабата зі свининою

Чабата зі свининою: рецепт з фото та відео
20 хв
1

Інгредієнти:

  • Чабата — 1 шт.
  • Кетчуп «До шашлику» від Торчин® — 100 г
  • Солоний огірок — 40 г
  • Свинячий ошийок — 150 г
  • Мелений коріандр — 4 г
  • Твердий сир — 40 г
  • Синя цибуля — 30 г
  • Помідор — 60 г
  • Олія, сіль, перець — за смаком
  • Кіндза — 10 г
  1. Підготуйте овочі: наріжте солоний огірок кільцями, помідор — кружальцями, цибулю — півкільцями, а сир — пластинками. М’ясо наріжте, як на стейки, посоліть, поперчіть, посипте коріандром, змастіть кетчупом, залиште на 10 хвилин.
  2. Потім обсмажте м'ясо до готовності на пательні. Чабату розріжте вздовж і підрум'яньте з внутрішнього боку
  3. Складіть сендвіч: на нижній шматок чабати покладіть м’ясо, потім солоний огірок, помідор, цибулю, кіндзу, сир і накрийте верхньою частиною чабати, змащеною кетчупом.

Перекуска теж може бути вишуканою і смачною. Спробуйте приготувати хрусткий італійський хліб — чабату — зі свининою. Завдяки додаванню кетчупу «До шашлику» від Торчин® сендвіч вийде соковитим, з легкою пікантністю і насиченим різноманіттям смакових відтінків спецій. Buon appetito, як то кажуть італійці!