
Інгредієнти:
- чіабата — 1 шт.;
- кетчуп Торчин® «До шашлику» — 100 г;
- солоний огірок — 40 г;
- свинячий ошийок — 150 г;
- мелений коріандр — 4 г;
- твердий сир — 40 г;
- синя цибуля — 30 г;
- помідор — 60 г;
- олія;
- сіль, перець — до смаку;
- кінза — 10 г.
- Овочі підготувати: нарізати солоний огірок кільцями, помідор — кружальцями, цибулю — півкільцями, сир — пластинками. М’ясо нарізати на стейки, посолити, поперчити, посипати коріандром, трохи змастити кетчупом і дати постояти 10 хвилин.
- М’ясо підсмажити до готовності на пательні. Чіабату розрізати вздовж і підрум’янити з внутрішнього боку.
- Складаємо сандвіч: на нижній шматок чабати кладемо м’ясо, потім — солоний огірок, помідор, синю цибулю, кінзу, сир і накриваємо верхньою частиною чіабати, змазаною кетчупом.
- Смачного!
Чіабата зі свининою – італійський сендвіч з особливою родзинкою. Хрустка скоринка й дивовижний аромат свіжоспеченого хліба бездоганно поєднується з твердим сиром, соковитими томатами і м'ясним стейком. Спеції й трави дарують страві італійську чарівність. Чудова закуска для пікніка чи обіду на роботі! Подавайте з кружальцями хрусткого солоного огірка. Смачного!