Інгредієнти:
- Яйце — 4 шт
- Майонез Торчин® «Європейський» — 200 г
- Борошно — 250 г
- Сир — 800 г
- Цукор — 250 г
- Вершки - 120 мл
- Розпушувач тесту — 5г
- Ванільний цукор
- Приготувати тісто: 1 яйце збити з цукром (150 г), додати майонез Торчин® «Європейський» і перемішати. Борошно змішати з розпушувачем і додати в готову масу. Замісити тісто, прибрати в холодильник на 30 хв.
- Потім викласти його в форму для випікання, змащену олією, розподілити по дну і краях тонким шаром. Поставити в розігріту до 170 ° С духовку на 7 хвилин.
- Тим часом зробити сирну масу: перетворити сир в однорідну масу за допомогою блендера, влити збиті вершки, перемішати ще раз блендером до однорідної консистенції. Додати яйця, залишок цукру і ванільний цукор. Перемішати.
- Сирну масу рівним шаром вилити в готове тісто і поставити в розігріту до 160 ° С духовку на 50 хвилин.
- Можна прикрасити ягодами. Смачного!
Існують сотні, якщо не тисячі варіацій цього десерту. Кожна американська господиня має свій рецепт, а деякі навіть зберігаються в найсуворішій таємниці й передаються в спадок. Відкриємо секрет перевіреного рецепта чізкейка, і, може, вам захочеться ним поділитися.