Рецепти

Фахітос зі свининою - Торчин ®

Фахітос зі свининою - Торчин
Фахітос зі свининою - Торчин
Фахітос зі свининою - Торчин
Фахітос зі свининою - Торчин
Фахітос зі свининою - Торчин
prev
next
Фахітос зі свининою - Торчин

Інгредієнти:

  • картопля фрі;
  • свинина;
  • кетчуп Торчин ® "Ніжний";
  • твердий сир;
  • перець чилі;
  • цибуля;
  • морква;
  • зелень.

Фахітос є найпопулярнішою мексиканською стравою, яка стала досить популярною в інших країнах. Назва походить від слова "смужка", тому що практично всі інгредієнти нарізаються смужками. Подається страва фахітос гарячою, приготовлена на грилі або на сковороді. А до нього можна додавати соус сальсу, сметану чи гуакамоле.

Класичний рецепт фахітос складається з яловичини, але є безліч варіацій, включаючи вегетаріанські або дієтичні. Всі вони готуються дуже швидко, тому вважаються однією з найпростіших страв.

Як приготувати фахітос зі свининою?

  1. Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулину.
  2. Нарізаємо дрібно перець чилі та готуємо картоплю фрі.
  3. Свинину слід промити та нарізати соломкою.
  4. Чистимо та нарізаємо соломкою моркву. Можна скористатися спеціальною терткою для корейської моркви.
  5. Розігріваємо сковороду і підсмажуємо свинину до золотистої скоринки. Солимо за смаком.
  6. Викладаємо коржики та змащуємо їх кетчупом Торчин®.
  7. Далі викладаємо на них лист салату, свинину, картопля фрі, цибулю, перець чилі, моркву та тертий сир. Також додати нарізану зелену цибулю та приправи.
  8. Складаємо конвертом та викладаємо на тарілку.

Готові конвертики можна відправити на гриль або розігріти на сковороді. Страву фахітос можна зробити вегетаріанською, додавши замість м'яса гриби.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися