Рецепти

Французький відкритий пиріг Кіш

Французький відкритий пиріг "Кіш"
prev
next
Французький відкритий пиріг "Кіш"
45 хв
4

Інгредієнти:

  • Шинка – 200 г

  • Сир – 50 г

  • Помідори – 3 шт.

  • Яйця – 3 шт.

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 190 г

  • Готове пісочне тісто

  • Шпинат

  • Сіль, перець

  1. Для заливки: збийте 3 яйця з 190 г майонезу Торчин® «Європейський», змішайте з сіллю та перцем за смаком, додайте 50 г тертого сиру.
  2. Пиріг: у заздалегідь змащену вершковим маслом форму для випікання викладіть тісто, на нього шарами: шпинат, шинку, помідори.
  3. Залийте сумішшю.
  4. Випікайте 40 хв при температурі 200 ° С
  5. Смачного!

Кіш – це французький відкритий пиріг із різними начинками на пісочному або листковому тісті. Спробуйте приготувати класичний кіш із шинкою, помідорами та шпинатом за нашим рецептом. Апетитна заливка з яєць, майонезу, спецій і тертого сиру – ідеально до обіду або вечері. Експериментуйте з різними начинками!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися