Рецепти

Французький відкритий пиріг "Кіш"

Французький відкритий пиріг "Кіш"
Французький відкритий пиріг "Кіш"
Французький відкритий пиріг "Кіш"
Французький відкритий пиріг "Кіш"
Французький відкритий пиріг "Кіш"
prev
next
Французький відкритий пиріг "Кіш"

Інгредієнти:

  • шинка – 200 г;
  • сир – 50 г;
  • помідори – 3 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» – 190 г;
  • готове пісочне тісто;
  • шпинат;
  • сіль, перець.

Кіш – це французький відкритий пиріг із різними начинками на пісочному або листковому тісті. Спробуйте приготувати класичний кіш із шинкою, помідорами та шпинатом за нашим рецептом. Ідеально підійде для обіду або вечері.

  1. Для початку окремо підготуємо заливку. Для цього збийте яйця з майонезом Торчин® «Європейський», додайте тертий сир, посоліть і поперчіть за смаком.
  2. У форму для випікання, заздалегідь змащену вершковим маслом, викладіть тісто.
  3. На тісто розкладіть шарами: шпинат, шинку та помідори.
  4. Залийте сумішшю.
  5. Випікайте 40 хв при температурі 200 ° С.

Французький відкритий пиріг "Кіш" може подаватися як гарячим, так і холодним. Він став популярною стравою у багатьох країнах світу серед прихильників франзуської кухні.

Цікаві факти та варіації рецептів:

Хоча оригінальний "Кіш Лорен" має беконну начинку, з часом рецепти розширилися і зараз існують різноманітні варіації цього пирога з різними начинками, такими як шпинат, гриби, лосось, курка та інші інгредієнти. Ми підібрали для вас декілька вариантів рецептів:

  1. Кіш з томатами та базиліком:

Викладіть на тісто шар моцарели, зверху розмістіть тонкі кільця помідорів. Посипте тонко нарізаним свіжим базиліком, додайте сіль і перець, злегка полийте оливковою олією перед запіканням.

  1. Кіш з лососем та шпинатом:

Покладіть шпинат на тісто, додайте нарізаний копчений або свіжий лосось, посипте тертим сиром і залийте сумішшю: збиті яйця з вершками.

  1. Кіш з грибами та карамелізованою цибулею:

Карамелізуйте цибулю, додайте обсмажені гриби – перемішайте. Потім розподіліть гриби з цибулею на тісті. Залийте сумішшю: збиті яйця з вершками. Посипте свіжим тім'яном та запікайте.

Експерементуйте і оберіть свої улюблені начинки!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися