Рецепти

Французький цибулевий суп

Французький цибулевий суп
30 хв
2

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля — 200 г
  • Вершкове масло — 50 г
  • Сир — 25 г
  • Хліб — 50 г
  • Вода — 300 мл
  • Сухарики — 25 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ чайної ложки
  1. Нарізати цибулю рівними півкільцями й тушкувати на повільному вогні у вершковому маслі (40 г) до карамелізації та солодкого, м’якого смаку.
  2. Додати 100 мл води, приправу, хліб і збити все блендером.
  3. Додати 200 г води й довести до кипіння.
  4. Зняти з вогню, додати 10 г вершкового масла.
  5. Подаючи на стіл, додати сухарики й сир.

Хочете відчути себе, немов на гірськолижних курортах Швейцарії та Франції? Спробуйте французький цибуляний суп! Лише два компоненти - і такий розкішний смак та аромат! Густий, насичений суп дарує приємне тепло усередині, насичує організм вітамінами і викликає звичку. Ви не зможете відірватися! Подавайте з рум’яними сухариками для отримання максимального задоволення від споживання страви. Чудовий та неповторний обід!