Рецепти

Голубці з молодою капустою і виноградним листям - ТОРЧИН®

Листя капусти опустіть в киплячу підсолену воду на 3-4 хв. Листя винограду промийте і обдайте окропом.
До м'ясного фаршу (половина свинини і яловичини) додайте напівзварений рис в співвідношенні 1 до 3 з фаршем, потім заправку. Залишилося додати зелений кріп, видавити часник і ретельно все перемішати.
Загортаємо фарш в листи капусти конвертиком. Також робимо і з виноградним листям.
Тепер злегка підсмажте на вершковому маслі і викладіть в каструлю.
Робимо соус: змішайте воду, томатну пасту і півпачки овочевої заправки. Заливаємо соусом голубці і залишаємо на невеликому вогні на півгодини.
Подавайте зі сметаною і отримуйте задоволення від надзвичайно смачних голубців!
Голубці з молодою капустою і виноградним листям - ТОРЧИН®
prev
next
Голубці з молодою капустою і виноградним листям - ТОРЧИН®

Інгредієнти:

  • Капуста молода -1 головка
  • Виноградне листя -10 шт.
  • Свинина і яловичина (свежеперемелений фарш) - 500 г
  • Рис: 200 г
  • Заправка для супа Торчин® «Томатна з болгарським перцем» - півпачки
  • Кріп свіжий -100 г
  • Вершкове масло - 200 г
  • Часник -1-2 зубчика
  • Сіль
  • Хліб (чіабатта)
  • Томатна паста -100 г
  • Заправка для супу Торчін® «Овочева з болгарським перцем» - півпачки
  • Вода – 50 мл
  1. Листя капусти опустіть в киплячу підсолену воду на 3-4 хв. Листя винограду промийте і обдайте окропом.
  2. До м'ясного фаршу (половина свинини і яловичини) додайте напівзварений рис в співвідношенні 1 до 3 з фаршем, потім заправку. Залишилося додати зелений кріп, видавити часник і ретельно все перемішати.
  3. Загортаємо фарш в листи капусти конвертиком. Також робимо і з виноградним листям.
  4. Тепер злегка підсмажте на вершковому маслі і викладіть в каструлю.
  5. Робимо соус: змішайте воду, томатну пасту і півпачки овочевої заправки. Заливаємо соусом голубці і залишаємо на невеликому вогні на півгодини.
  6. Подавайте зі сметаною і отримуйте задоволення від надзвичайно смачних голубців!

Голубці - поширене блюдо, відоме від Європи до Азії. У голубців безліч варіацій: їх можна приготувати не тільки з листя капусти, але також використовувати і листя винограду, які надають улюбленої страви особливий, ні з чим незрівняний аромат. Ми хочемо поділитися з вами цікавим рецептом голубців, приготованих з заправкою від Торчин®, завдяки якій смак голубців ставати по-справжньому неповторним.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися