Інгредієнти:
- яйце (жовток) — 1 шт.;
- гірчиця Торчин® «Американська» — 80 г;
- сіль — 2 г;
- йогурт — 80 г;
- цукор — 20 г.
Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Змішати до однорідної маси варений жовток, гірчицю, йогурт, сіль, цукор.
Подати до готового салату «Цезар».
Легкий та поживний салат "Цезар" – одна з найкращих страв світу. Головний секрет чудового смаку полягає у використанні особливого соусу. Гармонійне поєднання компонентів та гірчичної заправки для салату "Цезар" – те, що перетворює звичайний набір продуктів у вишукану страву, гідну розкішних ресторанів Європи. Спробуйте приготувати соус за нашим рецептом з гірчицею Торчин "Американська" та йогуртом. Це смачніше, ніж ви навіть могли собі уявити. Bon Appetit!