Рецепти

Грецький салат— ТОРЧИН®

Грецький салат— ТОРЧИН®
10 хв
2

Інгредієнти:

  • Огірок— 1 шт.
  • Болгарський перець — 1 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Зелена цибуля— 2 пера
  • Сир фета — 100 г
  • Майонез Торчин® «Європейський» —2 ст. л.
  • Базилік — 10 г
  • Маслини — 20 г
  • Йогурт — 1 ст. л.
  • Соль, перець
  1. Овочі і сир фета нарізати середнім кубиком, зелена цибуля - пір'ям, базилік - порвати, маслини - розрізати на половинки.
  2. Змішати майонез з йогуртом і заправити цим соусом салат.
  3. Смачного!

У Греції цей салат називають сільським, адже для його приготування використовують продукти, що трапляються в кожному грецькому селі. А головна його особливість (крім заправки з майонезом Торчин® «Європейський») — це крупно нарізані інгредієнти, які надають салату характерний колорит і неповторний свіжий смак.