Рецепти

Густий суп з беконом і квасолею

Густий суп з беконом і квасолею
prev
next
Густий суп з беконом і квасолею
90 хв
2

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля — 50 г
  • Картопля — 50 г
  • Квасоля — 100 г
  • Помідор — 100 г
  • Томатний сік — 70 г
  • Вода — 200 мл
  • Бекон — 90 г
  • Кіндза — 5 г
  • Олія — ​​15 мл
  • Приправа «10 овочів» — ½ чайної ложки
  1. Відварити квасолю. Не зливаючи відвар, дати прохолонути й потовкти виделкою.
  2. Цибулю, бекон і картоплю порізати кубиками середнього розміру й пасерувати на олії до готовності.
  3. Додати томатний сік, помідор (порізаний на 4 частини), квасолю, 200 г квасоляного відвару, приправу й варити 10 хвилин.
  4. Подаючи на стіл, додати кіндзу.

Давно знайома перша страва - у новій інтерпретації! Ми пропонуємо доповнити її беконом та свіжою кінзою. Ви отримаєте неповторний смак і неперевершений аромат зелені. Густий квасолевий суп з беконом готується з обов’язковим додаванням томатного соку, помідорів та спецій. За допомогою цих інгредієнтів страва стає більш насиченою. Додайте приправу “10 Овочів”, щоб максимально розкрити потенціал усіх компонентів.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися