Рецепти
Гашбраун
prev
next
Гашбраун
40 хв
2

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 2 ст. л.;
  • картопля — 500 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • сушений часник — ½ ч. л.;
  • олія для смаження — 150 г.
  • Соус «Гірчичний айолі» — 80 г:
  • гірчиця Торчин® «Діжонська» — 1 ст. л.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
  • сушений часник — ½ ч. ложки;
  • сіль — 1 г;
  • перець — щіпка;
  • лимонний сік — ½ ч. ложки;
  • білий хрін — ½ ч. ложки.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
  2. Картоплю почистити. Натерти на дрібній корейській тертці.
  3. Залити холодною водою, змінювати воду кожні 5 хвилин (тричі).
  4. Злити воду, трохи відтиснути. Додати борошно, сіль, перець, майонез, сушений часник. Замісити тісто.
  5. На розігріту сковороду вливаємо олію й починаємо смажити гашбраун, формуючи руками прямокутну форму. Обсмажуємо в олії з обох боків по 3-4 хвилини й знімаємо на серветку.
  6. Для соусу «Гірчичний айолі» змішати всі інгредієнти до однорідності.
  7. Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися