Рецепти

Хот-дог Мангаттан

Хот-дог Мангаттан
15 хв
2

Інгредієнти:

  • Гірчиця «Американська» від Торчин® — 100 г
  • Булочки — 2 шт.
  • Молочні сосиски — 2 шт.
  • Бекон — 60 г
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • Цукор — 20 г
  • Оцет — 2 ст. л.
  1. Булочку розріжте вздовж на 65%. Зробіть поздовжні надрізи на сосисці.
  2. Цибулю наріжте півкільцями, бекон — скибочками.
  3. Бекон підсмажте до утворення рум’яної кірочки. На цій олії посмажте ріпчасту цибулю. Тільки-но вона розм’якне, додайте цукор і готуйте протягом 3 хвилин до появи карамелі. Додайте оцет, перемішайте. Випарте зайву вологу.
  4. Сосиску й булочку підсмажте (у духовці, на сковороді-грилі або барбекю). У булочку покладіть сосиску, карамелізовану цибулю й бекон, полийте гірчицею.

На природі, удома або в дорозі — хот-дог «Мангаттан» стане чудовою перекускою в будь-якій ситуації. Хрустка булочка, соковитий, трохи солодкуватий соус із гірчиці «Американської» від Торчин® і поєднання сосиски з апетитним беконом — навіть звучить смачно. Спробуйте оригінальний літній рецепт від Торчин®!