Рецепти

Індійський салат з коренеплодів і спецій масала — Торчин®

Для соуса: все ингредиенты смешать в блендере или покрошить с добавлением кетчупа Торчин® «До шашлику».
Овочі очистити, нарізати великими кубиками, замаринувати в соусі.
Запікати в духовці під фольгою при температурі 180-200 ° С 20-25 хвилин. При подачі рясно посипати зеленню.
Індійський салат з коренеплодів і спецій масала — Торчин®
prev
next
Індійський салат з коренеплодів і спецій масала — Торчин®

Інгредієнти:

  • Корінь селери— 100 г
  • Картопля— 100 г
  • Морква— 100 г
  • Буряк — 50 г
  • Зелень, сіль, перець
  • До соусу:Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 4 ст. л.
  • Спеція гарам масала
  • Кінза
  • М'ята
  • Петрушка
  • Часник
  1. Для соуса: все ингредиенты смешать в блендере или покрошить с добавлением кетчупа Торчин® «До шашлику».
  2. Овочі очистити, нарізати великими кубиками, замаринувати в соусі.
  3. Запікати в духовці під фольгою при температурі 180-200 ° С 20-25 хвилин. При подачі рясно посипати зеленню.

Варто тільки промовити «Індія», як ви вже відчуваєте неповторний запах спецій. Це країна зі своєю унікальною атмосферою, філософією й кухнею. Здивуйте своїх близьких незвичайним теплим салатом на вечерю. Він може стати як гарніром, так і основною стравою, особливо якщо ви дотримуєтеся правил здорового харчування або не їсте м’яса й риби.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися