Інгредієнти:
- Корінь селери— 100 г
- Картопля— 100 г
- Морква— 100 г
- Буряк — 50 г
- Зелень, сіль, перець
- До соусу:Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 4 ст. л.
- Спеція гарам масала
- Кінза
- М'ята
- Петрушка
- Часник
- Для соуса: все ингредиенты смешать в блендере или покрошить с добавлением кетчупа Торчин® «До шашлику».
- Овочі очистити, нарізати великими кубиками, замаринувати в соусі.
- Запікати в духовці під фольгою при температурі 180-200 ° С 20-25 хвилин. При подачі рясно посипати зеленню.
Варто тільки промовити «Індія», як ви вже відчуваєте неповторний запах спецій. Це країна зі своєю унікальною атмосферою, філософією й кухнею. Здивуйте своїх близьких незвичайним теплим салатом на вечерю. Він може стати як гарніром, так і основною стравою, особливо якщо ви дотримуєтеся правил здорового харчування або не їсте м’яса й риби.