Рецепти

Іспанська тортилья

Іспанська тортилья
prev
next
Іспанська тортилья
25 хв
2

Інгредієнти:

  • Картопля - 500 г
  • Перець солодкий - 2 шт
  • Часник - 1 шт
  • Кабачки - 150 г
  • Помідори - 200 г
  • Курячі яйця - 5 шт
  • Петрушка - 30 г
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1 ст. л.
  1. Очищену та нарізану тонкими шматочками картоплю обсмажте близько 10 хвилин на розігрітій пательні, постійно помішуючи.
  2. Очистіть перець від насіння та наріжте кубиками.
  3. Додайте у пательню перець, подрібнений часник і пасеруйте все близько 5 хвилин.
  4. Додайте нарізані кубиками помідори та кабачки.
  5. У окремій тарілці злегка збийте виделкою яйця із дрібно нарізаною зеленню.
  6. Для більш насиченого смаку та аромату ми додамо 1 ст. л. універсальної приправи Торчин® «10 Овочів», яка містить всі необхідні спеції для нашої страви.
  7. Коли картопля стане м’якою, вилийте збиті яйця у пательню. Помішувати більше не потрібно.
  8. Почекайте, коли тортилья підсмажиться знизу на невеликому вогні, а потім переверніть її за допомогою тарілки і підсмажте з іншого боку.
  9. Нехай смакує!

Настав час приготувати яскраву страву сонячної Іспанії - тортилью! Вона проста у приготуванні та складається з трьох інгредієнтів, які точно є у вашому холодильнику. Не бійтеся експериментувати. Простота приховує неймовірний результат - ця ситна та яскрава картопляна запіканка принесе вам славу справжнього кулінара!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися