Рецепти

Кабачки по-італійському

Кабачок нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см.
Обкачати в борошні, а відтак у збитому яйці з додаванням приправи.
Обсмажити з обох боків на олії до золотистої скоринки.
Нарізати моцарелу й помідори кружальцями.
Викласти почергово кружальця кабачка й помідорів, моцарелу, оливки, посипати цибулею і полити олією.
Кабачки по-італійському
prev
next
Кабачки по-італійському
25 хв
4

Інгредієнти:

  • кабачки - 1 шт;
  • помідор - 2 шт;
  • сир моцарелла - 100 г;
  • борошно - 2 ст. л.;
  • яйце - 2 шт;
  • цибуля зелена - 10 г;
  • оливки - 20 г;
  • олія рослинна - 50 г;
  • приправа від Торчин® "10 овочів" - 1 ч. л.

Ми підготували для вас рецепт кабачків по-італійськи, який під силу навіть тим, хто готує страву вперше. Ви закохаєтеся у цей насичений смак та найніжнішу текстуру закуски. Тим більше, що готується вона із продуктів, які завжди можна знайти у холодильнику, особливо у літній сезон.

Етапи приготування кабачків по-італійськи

Щоб приготувати кабачки по-італійськи, вам потрібно виконати кілька простих дій:

  1. У глибокій мисці збийте вилкою два яйця.
  2. Додайте приправу Торчин «10 овочів», яка подарує страві насичений аромат та смак болгарського перцю, моркви, томатів тощо.
  3. Кабачки помийте і наріжте на кружечки завтовшки 1 см. Кожен кружечок кабачка пануйте в борошні і яйці.
  4. Сковороду поставте на вогонь і додайте олію.
  5. Смажте кабачки з 2-х сторін до появи золотистої скоринки.
  6. Помідори наріжте слайсами. Так само подрібніть і моцареллу.
  7. Викладайте в тарілку обсмажені в паніровці кабачки італійською, потім помідори, після чого моцареллу.
  8. Прикрасьте все оливками та дрібно рубаною зеленню. Полийте оливковою олією та подавайте до столу.

З розрахунку на вказану кількість інгредієнтів ви зможете приготувати кабачки по-італійськи на 4 особи.

Варіанти приготування кабачків по-італійськи

Якщо ви хочете приготувати кабачки італійською і порадувати свою сім'ю ситною і в той же час дієтичною стравою, ознайомтеся з різними рецептами. Так, в Італії цей овоч особливо любимо, і на його основі вигадано кілька цікавих страв. Ми зібрали для вас найпростіші та найсмачніші варіації:

  1. Кабачки по-італійськи з яйцем у духовці. Попередньо відварене яйце поріжте на дрібні кубики. Кабачки промийте та очистіть. Також наріжте їх на кубики та подрібніть помідори. Нарізану цибулю пасеруйте на сковороді до прозорості, після чого всипте кабачки, додайте сіль та перець. У форму для випікання викладіть кабачки із цибулею, помідори, яйце. Зверху посипте сиром і випікайте в духовці 10-15 хвилин.
  2. Кабачки по-італійськи, фаршировані моцарелою. Кабачки розріжте на дві частини вздовж, видаліть із них серцевину. Віддалену частину кабачка наріжте та обсмажте на сковороді. Туди ж додайте помідори, подрібнену цибулю та часник. Розбийте в сковороду два яйця та готуйте все, ретельно помішуючи. У човники з кабачків покладіть начинку і зверху посипте товстим шаром моцарели. Випікайте кабачки італійською в духовці до появи золотистої скоринки.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися