Інгредієнти:
- кетчуп Торчин® «Лагідний» – 400 г;
- короп — 1 шт.;
- кукурудзяний крохмаль — 1 ст. л.;
- сіль, перець — до смаку;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- болгарський перець — 1 шт.;
- зелений горошок — 100 г;
- сік лимона — 50 мл;
- вода – 80 мл;
- зелень — 1 г;
- масло для фритюра.
- Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
- Обчищену рибу викласти на дошку й зробити похилі надрізи до хребта, через кожні 3 см. Посолити, поперчити. Побризкати лимоном.
- Обкачати в крохмалі. Смажити в киплячій олії до готовності.
- Ріпчасту цибулю, моркву, болгарський перець нарізати середніми кубиками. Обсмажити на олії. Додати кетчуп, сік лимона, воду й готувати на невеликому вогні ще 5 хвилин.
- Подавати коропа цілим, поливши соусом з овочами. Смачного!
Короп під маринадом неперевершений! Особливий соус й нестандартна подача – те, що перетворює звичайну ставкову рибу у вишуканий делікатес. Спробуйте замінити пшеничне борошно на кукурудзяне, і ви здивуєтесь, якою хрусткою може бути скоринка. "Вбрання" для страви – томатний соус зі шматочками свіжих овочів. Полийте коропа цим маринадом і подавайте рибу цілою. Неймовірно ефектно та апетитно! Страва поєднується з кашами й молодою картопелькою, а також подається окремо як холодна закуска.