Рецепти

Короп під маринадом

Короп під маринадом
Короп під маринадом
Короп під маринадом
Короп під маринадом
Короп під маринадом
Короп під маринадом
prev
next
Короп під маринадом

Інгредієнти:

  • кетчуп Торчин® «Лагідний» – 400 г;
  • короп — 1 шт.;
  • кукурудзяний крохмаль — 1 ст. л.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • зелений горошок — 100 г;
  • сік лимона — 50 мл;
  • вода – 80 мл;
  • зелень — 1 г;
  • масло для фритюра.
  1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
  2. Обчищену рибу викласти на дошку й зробити похилі надрізи до хребта, через кожні 3 см. Посолити, поперчити. Побризкати лимоном.
  3. Обкачати в крохмалі. Смажити в киплячій олії до готовності.
  4. Ріпчасту цибулю, моркву, болгарський перець нарізати середніми кубиками. Обсмажити на олії. Додати кетчуп, сік лимона, воду й готувати на невеликому вогні ще 5 хвилин.
  5. Подавати коропа цілим, поливши соусом з овочами. Смачного!

Короп під маринадом неперевершений! Особливий соус й нестандартна подача – те, що перетворює звичайну ставкову рибу у вишуканий делікатес. Спробуйте замінити пшеничне борошно на кукурудзяне, і ви здивуєтесь, якою хрусткою може бути скоринка. "Вбрання" для страви – томатний соус зі шматочками свіжих овочів. Полийте коропа цим маринадом і подавайте рибу цілою. Неймовірно ефектно та апетитно! Страва поєднується з кашами й молодою картопелькою, а також подається окремо як холодна закуска.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися