Рецепти

Картопляний суп-пюре

Картопляний суп-пюре
40 хв
3

Інгредієнти:

  • Картопля — 250 г
  • Овочевий бульйон — 500 мл (на 1 морквині та 1 ріпчастій цибулині)
  • Соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 100 г
  • Вершки 22% — 200 мл
  • Вершкове масло — 20 г
  • Білий хліб для супу — 50 г
  • Білий хліб для сухариків — 50 г
  • Мелений чорний перець — 1 щіпка
  1. Почистіть картоплю і відваріть її в овочевому бульйоні.
  2. Додайте вершки й хліб, збийте все в блендері. Влийте соєвий соус Торчин® «Класичний смак» і вершкове масло. Посоліть, поперчіть.
  3. Подавайте з грінками. Для їхнього приготування наріжте білий хліб кубиками й обсмажте на вершковому маслі.

Картопляний суп-пюре — це проста можливість замінити звичний суп справді оригінальною стравою. А головне — часу й сил на приготування знадобиться зовсім небагато. Соєвий соус Торчин® «Класичний смак» додасть супу-пюре пікантного та витонченого смаку, що обов’язково здивує ваших близьких.