Рецепти

Каша пшоняна з тельбухами (банош)

Каша пшоняна з тельбухами (банош)
40 хв
1

Інгредієнти:

  • Тельбухи — 100 г
  • Пшоно — 100 г
  • Ріпчасту цибулю - 30 г
  • Кетчуп Торчин® — 50 г
  • Петрушка
  • Кінза
  • Сіль, перець
  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Цибулю порізати кубиками і томити на вершковому маслі. Додати тельбухи і підсмажити з двох сторін.
  3. Всипати пшоно.
  4. Додати спеції, кетчуп Торчин®, трохи води і готувати до готовності під закритою кришкою.
  5. Перед подачею посипати зеленню. Смачного!

Немає нічого смачнішого за правильно приготовану пшоняну кашу з ароматними й рум’яними курячими тельбухами. Обсмажені у вершковому маслі тельбухи й цибуля нададуть страві неповторного аромату, а кетчуп Торчин® «До шашлику» зробить кашу ніжною й розсипчастою.