Рецепти

Банош

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибулю порізати кубиками і томити на вершковому маслі. Додати тельбухи і підсмажити з двох сторін.
Всипати пшоно.
Додати спеції, кетчуп Торчин®, трохи води і готувати до готовності під закритою кришкою.
Перед подачею посипати зеленню. Смачного!
Каша пшоняна з тельбухами (банош)
prev
next
Каша пшоняна з тельбухами (банош)

Інгредієнти:

• тельбухи - 100 г;

• пшоно - 100 г;

• цибуля ріпчаста - 30 г;

• кетчуп Торчин ® «Лагідний» - 50 г;

• петрушка;

• кінза;

• сіль перець

Каша пшоняна - може бути солоною або солодкою, залежно від того, якому рецепту ви надаєте перевагу. Найчастіше її готують з гарбузом і молоком. Але ми пропонуємо додати в пшоняну кашу незвичний інгредієнт – тельбухи. Спробуйте – це дуже смачно!

  1. Поріжте цибулю маленькими кубиками.
  2. Наріжте тельбухи.
  3. Розігрійте пательню з невеликою кількістю олії.
  4. Всипте цибулю і обсмажте її 1-2 хвилини. Додайте тельбухи - ретельно все перемішайте і продовжуйте готувати.
  5. Всипте пшоно і залийте необхідною кількістю води, як вказано на упаковці.
  6. Щоб пшоняна каша вийшла ще смачнішою, додайте кетчуп Торчин® «Лагідний», він додасть насичений томатний смак, - ретельно все перемішайте.
  7. Посоліть, поперчіть, накрийте кришкою і томіть до готовності на повільному вогні.
  8. Подавайте кашу гарячою, прикрасивши подрібненою зеленню.

Смачного!

Варіанти приготування пшоняної каші

Пшоняну кашу кожен готує на свій смак. Але є один секрет - щоб каша вийшла розсипчастою, промийте крупу окропом перед тим, як поставити на вогонь і під час приготування додайте невелику кількість вершкового масла.

Ми зібрали для вас кілька цікавих рецептів:

1. Пшоняна каша з гарбузом. Поріжте гарбуз на маленькі кубики. Нагрійте молоко і додайте гарбуз - доведіть до кипіння. Всипте пшоно і проваріть 25-30 хвилин. Додайте трохи вершкового масла, посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте та готуйте під кришкою ще 20 хвилин.

2. Пшоняна каша з м'ясом. Ситний обід для всієї родини. Як основний інгредієнт можна використовувати яловичину, свинину або більш дієтичний варіант - курку або індичку. М'ясо підсмажте до золотистої скоринки, додайте подрібнену цибулю, моркву та улюблені спеції. Залийте м'ясо з овочами водою та тушкуйте на повільному вогні. Відваріть окремо пшоняну кашу. Коли вона буде готова, додайте її до м'яса з овочами - перемішайте і подавайте до столу.

3. Пшоняна каша на молоці із сухофруктами. Це ідеальний рецепт для тих, хто шукає смачний та ситний сніданок. Змішайте молоко та воду у пропорції 1:1. Доведіть до кипіння і додайте пшоно. Всипте цукор і ретельно перемішайте. Коли каша буде майже готова, покладіть трохи вершкового масла і ваші улюблені сухофрукти. Готуйте під кришкою ще 5-7 хвилин. Щоб сухофрукти остаточно розм'якли, дайте настоятися каші 15-20 хвилин.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися