Рецепти

Кефте з рибою у томатному соусі

Кефте з рибою у томатному соусі
90 хв
4

Інгредієнти:

  • Рибний фарш або філе риби - 120 г
  • Болгарський перець - 150 г
  • Морква - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 50 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Манка - 30 г
  • Петрушка - 10 г
  • Лимон - 1 часточка
  • Вода - 100 мл
  • Відварені спагеті - 250 г
  • Томатна заправка від Торчин® - 250 г
  • Сіль, перець за смаком
  1. Приправте рибний фарш сіллю, перцем, петрушкою і додайте манки. Залиште на 1 годину настоятися. Потім - сформуйте невеликі котлетки.
  2. Нарізані соломкою овочі пасеруйте на вершковому маслі до стану al-dente.
  3. Додайте томатну заправку і пасеруйте ще 4 хвилини.
  4. На овочевий коктейль викладіть рибні котлетки, додайте трохи води і протушкуйте ще 5 хвилин під закритою кришкою.
  5. Подавайте зі спагеті.