Рецепти

Крем-суп із гарбуза

Крем-суп із гарбуза
40 хв
4

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 450 г

  • Вершки – 240 г

  • Молоко – 210 г

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 90 г

  • Насіння гарбузове – 15 г

  • Сіль – 9 г

  • Цукор – 6 г

  • Карі, чебрець, коріандр, перець чорний – по 3 г

  1. Гарбуз очистити та замаринувати у майонезі Торчин® «Європейський» і запікати, посипавши чебрецем, при температурі 180° С.
  2. Спеції потовкти у ступці з гірчицею.
  3. Готовий гарбуз перемолоти у блендері зі спеціями, вершками та молоком.
  4. Довести у каструлі до кипіння.
  5. При подачі посипати страву гарбузовим насінням.

Гарбузовий крем-суп стане яскравою та смачною сторінкою у вашому кулінарному досвіді. Використайте майонез Торчин® «Європейський» для запікання гарбуза – тоді основний інгредієнт страви збереже весь свій багатий смак, який буде доповнено ніжністю та м'якістю. Спробуйте!