Рецепти

Кукурудзяна полента з арахісовим крамблом

Кукурудзяна полента з арахісовим крамблом
prev
next
Кукурудзяна полента з арахісовим крамблом
35 хв
3-4

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
  • вода — 1 л;
  • дрібна кукурудзяна крупа — 250 г;
  • білий цукор-пісок — 40 г;
  • арахіс — 200 г;
  • коричневий цукор — 300 г;
  • лимонний фреш — 30 г.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
  2. У киплячу воду засипати крупу й варити, постійно помішуючи. Щойно почне набухати, додаємо цукор і майонез, тушкуємо на повільному вогні, поки повністю не загусне.

  3. Застеляємо харчову плівку у форму й викладаємо поленту.

  4. Коричневий цукор висипати в рондель, додати лимонний фреш і поставити плавити. Щойно утвориться карамель, додаємо подрібнений арахіс і виливаємо на поленту рівномірним шаром. Накриваємо та ставимо в холодильник.

  5. Перед подаванням нарізаємо порціями. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися