Рецепти

Курка в кисло-солодкому соусі

Потім обваляти в крохмалі і підсмажити до красивої скоринки. Овочі нарізати шматочками і підсмажити з горіхами.
Куряче філе замаринувати в соєвому соусі з часником.
Додати курку, кетчуп Торчин® «Лагідний», мед і томити 2-4 хвилини. Подавати на подушці з рису.
Курка в кисло-солодкому соусі - Торчин®
prev
next
Курка в кисло-солодкому соусі - Торчин®

Інгредієнти:

  • відварений рис - 100 г;
  • куряче філе - 150 г;
  • крохмаль — 12 г;
  • соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 10 г;
  • вершкове масло - 10 г;
  • часник — 5 г;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 40 г;
  • мед — 10 г;
  • кеш’ю — 10 г;
  • ріпчаста цибуля - 30 г;
  • морква — 30 г;
  • огірок — 50 г;
  • сіль, цукор.

Щоб потішити себе й своїх близьких азійськими стравами, зовсім не обов’язково йти до ресторану або летіти за тридев’ять земель. Достатньо простих інгредієнтів і трохи часу, щоб ваша вечеря заграла східним колоритом.

Шматочки курячої грудки в часниково-соєвому маринаді з медом, тушковані з овочами й горіхами, стають особливо ніжними й набувають незвичайного смаку, збалансованого гарніром із рису.

  1. Куряче філе замаринуйте в соєвому соусі Торчин® «Класичний смак» з часником.
  2. Потім обваляйте в крохмалі і підсмажте до золотистої скоринки.
  3. Овочі наріжте шматочками і обсмажте з горіхами.
  4. Додайте до овочів курку, кетчуп Торчин® «Лагідний», мед  - томіть 2-4 хвилини.
  5. Подавайте на подушці з рису.

Смачного!

Варіації рецептів приготування курки в кисло-солодкому соусі

Ми підготували для вас кілька варіантів рецептів:

  1. Курка в ананасовому соусі:

Обсмажте курку та додайте ананасовий сік, оцет, тростниковий цукор та соєвий соус.

Тушкуйте до готовності.

  1. Курка в апельсиновій глазурі:

Обсмажте курку, а потім покрийте її глазур'ю з апельсинового соку, меду та соєвого соусу.

  1. Курка в медовому соусі з гірчицею:

Обсмажте курку в медовому соусі з гірчицею та соєвим соусом.

  1. Теріякі курка з ананасами:

Замаринуйте курку в теріякі соусі.

Додайте ананасові кільця перед запіканням.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися