Інгредієнти:
- відварений рис - 100 г;
- куряче філе - 150 г;
- крохмаль — 12 г;
- соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 10 г;
- вершкове масло - 10 г;
- часник — 5 г;
- кетчуп Торчин® «Лагідний» — 40 г;
- мед — 10 г;
- кеш’ю — 10 г;
- ріпчаста цибуля - 30 г;
- морква — 30 г;
- огірок — 50 г;
- сіль, цукор.
Щоб потішити себе й своїх близьких азійськими стравами, зовсім не обов’язково йти до ресторану або летіти за тридев’ять земель. Достатньо простих інгредієнтів і трохи часу, щоб ваша вечеря заграла східним колоритом.
Шматочки курячої грудки в часниково-соєвому маринаді з медом, тушковані з овочами й горіхами, стають особливо ніжними й набувають незвичайного смаку, збалансованого гарніром із рису.
- Куряче філе замаринуйте в соєвому соусі Торчин® «Класичний смак» з часником.
- Потім обваляйте в крохмалі і підсмажте до золотистої скоринки.
- Овочі наріжте шматочками і обсмажте з горіхами.
- Додайте до овочів курку, кетчуп Торчин® «Лагідний», мед - томіть 2-4 хвилини.
- Подавайте на подушці з рису.
Смачного!
Варіації рецептів приготування курки в кисло-солодкому соусі
Ми підготували для вас кілька варіантів рецептів:
- Курка в ананасовому соусі:
Обсмажте курку та додайте ананасовий сік, оцет, тростниковий цукор та соєвий соус.
Тушкуйте до готовності.
- Курка в апельсиновій глазурі:
Обсмажте курку, а потім покрийте її глазур'ю з апельсинового соку, меду та соєвого соусу.
- Курка в медовому соусі з гірчицею:
Обсмажте курку в медовому соусі з гірчицею та соєвим соусом.
- Теріякі курка з ананасами:
Замаринуйте курку в теріякі соусі.
Додайте ананасові кільця перед запіканням.