Рецепти

Курячі крильця «баффало» — з кетчупом Торчин®

Курячі крильця «баффало» — Торчин®
prev
next
Курячі крильця «баффало» — Торчин®
60 хв
1

Інгредієнти:

  • Курячі крильця - 4 шт.
  • Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 60 г
  • Мед — 10 г
  • Сіль, паприка, кмин, карі
  1. Вимити і висушити крильця. Змішати кетчуп Торчин® «До шашлику», мед і спеції.
  2. Замаринувати курячі крильця в соусі.
  3. Запікати при температурі 180 ° С 30-40 хвилин. Смачного!

Прекрасна закуска для вечірки або основна страва для родинної вечері — крильця «бафало» чудово пасуватимуть до будь-якої ситуації. М’ясо за цим рецептом виходить дуже ніжним і легко відокремлюється від кісточок. А соус на основі меду й кетчупу Торчин® «До шашлику» надає солодкувато-гострого смаку й золотистої скориночки під час запікання.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися