Рецепти

Курячі крильця Diablo

Курячі крильця Diablo: рецепт з фото та відео
150 хв
4

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 12 шт
  • Часник – 4 зубчики
  • Соєвий соус - 8 ст л
  • Кетчуп «Чилі» Торчин – 300 гр
  • Цукор – 2 ст л
  • Петрушка – 10 гр
  • Кунжут смажений – 10 гр
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти.
  2. Приготувати маринад: часник розчавити, залити соєвим соусом, додати кетчуп Чилі, цукор.
  3. Замаринувати крильця. Посипати різаною петрушкою. Залишити на 1-2 години.
  4. На решітку викласти крильця та томити на слабкому вогні 30 хвилин провертаючи та змащуючи маринадом.
  5. Смачного!

Спробуйте вогняно-гострі курячі крильця за рецептом Торчин® та пориньте у світ колоритної, яскравої та ситної мексиканської кухні. Наш кетчуп Торчин® «Чилі»  з гострими перцями чилі - серцем латиноамериканської кухні надасть маринаду саме той солодкувато-пряний смак, додасть гостринки та зробить скоринку хрумкою та рум’яною