Рецепти

Локшина з овочами

Овочі нарізати соломкою та підсмажити на сковороді практично до готовності.
Додати відварену локшину, спеції, соєвий соус, кетчуп Торчин® «Лагідний» і просмажити ще протягом 1 хвилину.
У кінці додати кунжут і побризкати соком лимона.
Локшина Вок з овочами
prev
next
Локшина Вок з овочами
60 хв
4

Інгредієнти:

• локшина із твердих сортів пшениці – 100 г;

• соєвий соус – 2 ст.л.;

• морква – 1 шт.;

• цибуля ріпчаста – 1 шт.;

• кетчуп від Торчин «Лагідний» – 30 г;

• перець болгарський – 1 шт.;

• корінь селери – 1 жменька;

• карі;

• сік та цедра лимона;

• імбир – 10 г;

• кунжут – 10 г;

• сіль, перець – за смаком;

• зелень.

Локшина з овочами – це  смачна, легка страва в азіатському стилі, яка буде до вподоби навіть вегетаріанцям і тим, хто поститься.

1. Спочатку налийте воду в каструлю і зачекайте, поки вона закипить.

2. Підсоліть воду.

3. Покладіть пшеничну локшину та варіть її протягом 7-8 хвилин.

4. Поставте на вогонь пательню, додайте олію.

5. Наріжте цибулю та моркву – тушкуйте до м’якості.

6. Додайте та підсмажте болгарський перець та корінь селери.

7. Видавіть зубчик часнику.

8. Далі зварену локшину перекладіть у пательню з овочами і ретельно все перемішайте.

9. Пшенична локшина з овочами буде набагато смачнішою за допомогою кетчупу Торчин® «Лагідний» - заправте    локшину кетчупом.

10. Посипте каррі і залийте соєвим соусом.

11. Дрібно наріжте імбир, а щоб додати трохи кислинки, натріть цедру лимона.

12. Видавіть лимонний сік  - все ретельно перемішайте. Подавайте одразу!

Локшина з овочами від Торчин - це відмінний рецепт, який готується протягом 60 хвилин. Зазначеної порції вистачить на 4 особи.

Варіанти приготування локшини з овочами

Оскільки локшина з овочами користується дійсно великою популярністю, не дивно, що існує маса різноманітних рецептів, що мають зовсім різний смак. Нижче наведено лише кілька популярних варіантів:

1. Локшина з овочами у соєво-медовому соусі. Ця пікантна страва передбачає наявність кетчупу, меду, соєвого соусу та рисового оцту. Можна додати різні варіанти овочів, але найбільшою популярністю користуються морква, квасоля та болгарський перець.

2. Локшина з соусом із зеленої цибулі та імбиру. Достатньо цікаве поєднання інгредієнтів: масло із виноградних кісточок, соєвий соус, зелена цибуля та тертий імбир. Відмінний варіант для раціону вегетаріанця.

3. Овочевий рамен. Традиційна японська страва, яка, крім списку овочів, передбачає наявність курячого яйця. Така локшина з овочами поширена в Японії через свою ситність і виразний смак.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися