Рецепти

Лазанья з телятиною

Лазанья з телятиною
prev
next
Лазанья з телятиною
60 хв
4-5

Інгредієнти:

  • соус Торчин® «Часниковий» — 200 г;
  • соус Торчин® «Сацебелі» — 200 г;
  • вода — 100 мл;
  • «Тісто для лазаньї» — 200 г;
  • фарш із телятини — 400 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • свіжоморожена кукурудза — 80 г;
  • зелений горошок — 50 г;
  • сир моцарела — 200 г;
  • базилік — 10 г;
  • сіль, перець — до смаку.
  • Для тіста:
  • пшеничне борошно — 400 г;
  • куряче яйце — 3 шт.;
  • яєчні жовтки — 3 шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 50 г;
  • сіль — 5 г.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  2. Цибулю й моркву нарізати кубиками та підсмажити з фаршем.

  3. Додати 150 г соусу «Сацебелі», воду. Протушкувати хвилину й змішати з 1/3 тертого сиру.

  4. Кукурудзу, зелений горошок з’єднати з часниковим соусом і змішати з 1/3 тертого сиру.

  5. Приготувати тісто: борошно просіяти, змішати з сіллю. Додати жовтки та яйця, замісити тісто. Вимішувати протягом 10 хвилин. Додати майонез, вимішати ще 3 хвилини. Замотати в плівку й заховати в холод на годину.

  6. Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм. Порізати на шматочки.

  7. У форму для випікання викласти першим шаром фарш. Потім накрити шаром тіста. Наступним шаром — овочі з часниковим соусом. Далі знову накрити шаром тіста.

  8. Потім змазати соусом «Сацебелі» й посипати 1/3 частиною сиру. Накрити фольгою та запікати протягом 30 хвилин за температури 170 градусів. Потім зняти фольгу й запікати ще 10 хвилин за температури 200 градусів.

  9. Перед подаванням на стіл додати базилік. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися