Рецепти

Легкий томатний суп з квасолею

Легкий томатний суп
Легкий томатний суп
Легкий томатний суп
Легкий томатний суп
Легкий томатний суп
prev
next
Легкий томатний суп

Інгредієнти:

  • оливкова олія - 2 ст. л.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник - 2 зубки;
  • овочевий бульйон - 1 л;
  • відварена квасоля – 250 г;
  • картопля - 2 шт.;
  • морква - 1 шт.;
  • заправка Торчин® «Томатна з болгарським перцем» — 1 уп.

Кожна господиня може мати свій рецепт томатного супу з квасолею. Ми підготували простий варіант, який гарантує наваристу першу страву з насиченим смаком. Готування супу займе деякий час - близько 1,5 години, проте результат того вартий.

Томатний суп із квасолею: етапи приготування

Ось кілька простих кроків для приготування ситного томатного супу з квасолею:

  1. Цибулю, моркву, картопля очистіть і наріжте на дрібні кубики.
  2. Каструлю з товстим дном поставте на вогонь і додайте трохи олії.
  3. Всипте овочі в розігріту олію та обсмажуйте, ретельно помішуючи, протягом 7 хвилин.
  4. Подрібніть часник і додайте до овочів.
  5. Попередньо приготуйте овочевий бульйон із цілої цибулини, моркви та зелені. Процідіть його через сито і влийте в каструлю, де смажаться картопля, цибуля та морква.
  6. Додайте упаковку заправки «Томатна з болгарським перцем» від Торчин®, яка додасть насичений смак супу.
  7. Додайте попередньо варену квасолю.
  8. Помідори наріжте кубиками середнього розміру і додайте суп. Ретельно все перемішайте, посоліть і поперчіть.
  9. Зменште вогонь до мінімуму і готуйте томатний суп із квасолею ще 10 хвилин.

Смачного!

Секрети приготування томатного супу з квасолею

Ви можете приготувати томатний суп із квасолею, використовуючи улюблені інгредієнти, які є у холодильнику. Страва може бути як з м'ясом, так і з вегетаріанським, залежно від ваших уподобань. Квасоля – це поживний та ситний продукт, який забезпечує довге почуття ситості.

Пропонуэмо вам цікаві варіації томатного супу з квасолею. Ось деякі з них, щоб ви могли скуштувати нові смаки та комбінації:

1. Томатний суп з квасолею та копченостями. Квасолю замочіть на ніч і заздалегідь відваріть до готовності. У каструлю налийте воду та поставте її на вогонь. У сковороді на олії обсмажте подрібнену кубиками цибулю і натерту на великій тертці моркву. Наріжте картоплю на середні кубики і покладіть у каструлю. Варіть близько 10 хвилин. Бекон наріжте і додайте до обсмаженої цибулі та моркви. У сковороду всипте подрібнений болгарський перець. Додати томатну пасту. З помідорів зніміть шкірку і подрібніть в блендері. Додайте в засмажку. Туди ж відправте варену квасолю. Ретельно все перемішайте, вилийте засмажку в каструлю. Наріжте салямі і за пару хвилин до готовності страви закиньте в томатний суп з квасолею.

2. Томатний суп з квасолею та рисом. Густе наваристе перше блюдо, яке в той же час виходить легким і не сильно калорійним. Цибулю та моркву обсмажте на сковороді. Додайте до них болгарський перець та помідори у власному соку. У каструлю налийте воду і поставте варити картоплю. Зажарку влийте в каструлю з картоплею і ретельно перемішайте. Всипте попередньо відварені червону квасолю та рис. Додати сіль і перець і готувати ще 5 хвилин на повільному вогні.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися