Рецепти

Лобіо
45 хв
1

Інгредієнти:

  • Квасоля червона - 200 гр
  • Кетчуп Торчин® «Чилі» — 350 г
  • Кінза - 25 гр
  • Кориандр сухий - 12 гр
  • Цибуля ріпчаста - 200 гр
  • Часник - 30 гр
  • Сіль - 12 гр
  • Перець духмяний - 5 гр
  • Зіра - 10 гр
  • Оливкова олія - 50гр
  1. Квасолю замочити на ніч у трохи підсоленій воді. Замінити воду, трішки підсолити і відварити до готовності.
  2. Цибулю ріпчасту нарізати маленькими кубиками і підсмажити на оливковій олії з нарізаним часником.
  3. Додати товчені спеції та добре перемішати протягом 20-30 сек. Залити кетчупом Торчин® «Чилі». Томити на маленькому вогні 10-20 хв, за 5 хвилин до закінчення приготування додати мілко нарізану зелень.
  4. Банки стерилізувати та закатати. Рекомендуємо в якості основного гарніра або закуски.