Рецепти

Медальйони у томатно-ягідному соусі

Медальйони у томатно-ягідному соусі
Медальйони у томатно-ягідному соусі
Медальйони у томатно-ягідному соусі
Медальйони у томатно-ягідному соусі
Медальйони у томатно-ягідному соусі
Медальйони у томатно-ягідному соусі
prev
next
Медальйони у томатно-ягідному соусі

Інгредієнти:

• свиняча вирізка – 180 г;

• бекон – 80 г;

• кетчуп Торчин® «З часником» – 80 г;

• червоне вино – 40 г;

• вершкове масло – 50 г;

• малинове варення – 30 г;

• сіль перець.

Бажаєте приготувати щось особливо смачне та оригінальне? Тоді цей рецепт медальйонів у томатно-ягідному соусі – як раз те, що потрібно! Незвичне поєднання малинового джему та кетчупу Торчин® «З часником» надасть соусу кисло-солодкого смаку, який ідеально доповнить м'ясо і здивує навіть найвибагливішого гурмана.

1. Налийте червоне вино в каструлю і випаруйте на 50%.

2. Додайте малинове варення, кетчуп Торчин® «З часником» та вершкове масло – готуйте, помішуючи, на невеликому вогні до загусіння.

3. М'ясо розріжте поперек волокон на порційні шматочки, загорніть кожен у бекон і закріпіть шпажками.

4. Розігрійте в пательні олію  - обсмажте медальони до рум'яної скоринки з обох боків, полийте соусом під час приготування.

5. Перекладіть у форму для запікання і поставте на 15 хвилин у духовку за температури 180°С.

Подавайте медальйони одразу з залишившимся томатно-ягідним соусом. Смачного!

Секрети приготування медальйонів у томатно-ягідному соусі

Медальйони часто можна зустріти в ресторанному меню, їх подають з різноманітними соусами. Це справжній делікатес французької кухні. Найчастіше їх готують з телятини чи яловичини, але також можна зустріти із свинини, курки або індички.

Для приготування медальонів обирають найякіснішу частину м’яса, яка дуже швидко готується, таку як вирізка, корейка, куряча грудка, філе індички – нарізати необхідно обов’язково поперек волокон та обсмажувати з обох боків на пательні чи грилі.

Знаючи ці тонкощі, ви зможете приготувати медальони з улюбленого виду м’яса на своїй кухні та подати з рисом, картопляним пюре або овочами, щедро поливши томатно-ягідним соусом або будь-яким іншим за вашим смаком.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися