Рецепти

Млинці з форшмаком

Млинці з форшмаком
prev
next
Млинці з форшмаком
60 хв
6

Інгредієнти для тіста:

  • молоко - 700 мл;
  • борошно пшеничне - 250 г;
  • цукор - 45 г;
  • сіль - 5 г;
  • яйце куряче - 3 шт;
  • майонез Торчин® "Європейський" - 60 г;
  • рослинна олія -120 г.

Інгредієнти для начинки:

  • філе оселедця – 200 г;
  • яйце куряче – 2 шт.;
  • зелене яблуко – 1 шт.;
  • майонез Торчин® "Європейський" - 80 г;
  • цибуля ріпчаста - ½ шт.;
  • цедра лимона – ½ ч.л.;
  • шнітт-цибуля для формування мішечків.

Як приготувати млинці з форшмаком?

Приготування млинців з форшмаком за нашим рецептом, складається з двох основних етапів: підготовка тіста та соковитої апетитної начинки із оселедця.

Готуємо тісто.

  1. У глибокій мисці з'єднайте всі сухі інгредієнти: до борошна додайте цукор та сіль. Ретельно перемішайте суміш.
  2. блинчики с мясом

  3. До сухих інгредієнтів додайте яйця, майонез та олію. Перемішайте всі інгредієнти до утворення щільного однорідного тіста. Далі не перестаючи помішувати, поступово влийте молоко.
  4. Ретельно перемішайте тісто для млинців з форшмаком віночком до рідкої однорідної консистенції.
  5. Сковороду поставте на вогонь і зачекайте, поки вона добре розжариться.
  6. Влийте частину тіста для млинців із форшмаком у центр сковороди, розподіліть круговими рухами.
  7. Обсмажуйте млинці приблизно по 1 хвилині з 2-х сторін до появи золотистої скоринки.
  8. блинчики с мясом

Дайте готовим млинцям охолонути, а поки займіться приготуванням рибної начинки.

Приготування начинки

Для приготування начинки для млинців з форшмаком:

    блинчики с мясом

  1. Усі інгредієнти наріжте дуже дрібними кубиками: варені яйця, оселедець, цибулю та яблуко. Важливо: для подрібнення інгредієнтів не застосовуйте блендер, оскільки яблуко і цибуля пустять сік, який буде сочитися з млинця.
  2. До нарізаних інгредієнтів додайте Майонез Торчин® "Європейський" та цедру лимона. Перемішайте.
  3. блинчики с мясом

  4. У центр кожного млинця викладайте 1-2 столові ложки форшмаку та формуйте мішечок. Зав'язуємо млинець з начинкою пір'ям шніт-цибулі. Звичайна зелена цибуля також підійде. Для цього її потрібно попередньо потримати 1-2 хвилини в окропі, щоб зробити її більш еластичною.
  5. блинчики с мясом

Подавайте млинці з форшмаком, прикрасивши дрібно нарубаною зеленню і часточкою лимона.

Спробуйте приготувати ці апетитні млинці з ніжною рибною начинкою на свято Масляної!

Смачного

Секрети приготування млинців із форшмаком

Апетитні та смачні млинці з форшмаком за нашим рецептом може приготувати навіть новачок, без великого досвіду в кулінарії. Головне дотримуватися зазначеної черговості сполуки сухих та рідких інгредієнтів, аби тісто вийшло однорідним, еластичним та без грудочок. Що стосується приготування начинки – яйця та філе оселедця мають бути охолодженими, а з яблука необхідно зняти шкірку.

Втім, така проста закуска, як млинці з форшмаком, може стати вашою коронною стравою та прикрасити як святковий стіл, так і меню пізнього сніданку вихідного дня. Більше того, цей рецепт на вашій кухні може стати доступною, але не менш смачною, альтернативою млинцям із сьомгою.

Для цього потрібно знати кілька тонкощів та нюансів:

  1. Щоб зробити тісто на млинці без грудочок, є кілька лайфхаків, які варто знати. По-перше, необхідно додавати рідкі інгредієнти у сухі, а не навпаки. По-друге, додавати рідкі інгредієнти, у нашому випадку молоко, до тіста частинами, ретельно перемішуючи. Дотримуючись цих двох простих правил, у вас вийде однорідне тісто.
  2. Не забуваємо і про форшмак: для нього найкраще підійде риба середнього посолу, достатньо жирна та велика. Важливо стежити і за консистенцією форшмаку - вона не повинна бути сильно перемеленою, щоб яблука не пустили сік і начинка не випливала з млинців.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися