Рецепти

М'ясний рулет

М'ясний рулет з ніжно-пікантним соусом
М'ясний рулет з ніжно-пікантним соусом
М'ясний рулет з ніжно-пікантним соусом
М'ясний рулет з ніжно-пікантним соусом
М'ясний рулет з ніжно-пікантним соусом
М'ясний рулет з ніжно-пікантним соусом
prev
next
М'ясний рулет з ніжно-пікантним соусом

Інгредієнти:

  • м’ясний фарш – 250 г;
  • цибуля ріпчаста – 1шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • соєвий соус Торчин® Наваро з імбиром - 100 мл;
  • цукор – 1 ст.л.;
  • вершкове масло – 20 г;
  • морква – 1 шт.;
  • селера – 1шт.;
  • олія;
  • кунжут.

Бажаєте приготувати щось неймовірно смачне та оригінальне? Тоді цей рецепт м’ясного рулету – саме те, що потрібно! Неймовірна комбінація соковитого м’яса з хрумкими овочами, приправлена особливим соусом на основі ніжного вершкового масла та пікантного соєвого соусу Торчин® Наваро з імбиром, подарує вам справжнє задоволення від нового оригінального смаку.

  1. Додайте у м’ясний фарш дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник та соєвий соус Торчин® Наваро з імбиром – ретельно все перемішайте і залиште маринуватися на 30 хв.
  2. Пасеруйте моркву та селеру на невеликому вогні.
  3. Викладіть м’ясо на харчову плівку, рівномірно розподіліть його в пласт. Посередині вздовж покладіть пасеровані овочі. За допомогою плівки сгорніть у рулет.
  4. Паніруйте рулет у кунжуті та обсмажте його на пательні з усіх боків на невеликому вогні протягом 5 хв.
  5. Перекладіть у форму для запікання та поставте у духовку на  15-20 хв за 180 С.
  6. Приготуйте ніжно-пікантний соус: змішайте на пательні соєвий соус Торчин® Наваро імбирний, цукор та вершкове масло - готуйте на невеликому вогні 3-5 хв.

Подавайте у вигляді ролів з соєво-вершковим соусом.

Варіації приготування м’ясного рулету

М'ясний рулет – це нестандарний спосіб приготування фаршу, в який загортаються різні начинки, а в сам фарш можна додати улюблені спеції. Формується фарш у вигляді рулету та запікається. Вибір начинки може різнитися від сирів та овочів до грибів та спецій. Ось кілька варіацій приготування м'ясного рулету:

  1. Італійський м'ясний рулет:

Фарш з м'яса (яловичини чи свинини) з сухим базиліком, орегано та тертим пармезаном.

В середину рулета можна додати шпинат, моцарелу та помідори.

Подавайте з томатним соусом або песто.

  1. Мексиканський м'ясний рулет:

Фарш із суміші яловичини та свинини з техаськими приправами.

Додайте начинку із кукурудзи, фасолі, сиру чеддер та подавайте з гострим соусом.

  1. Грибний рулет:

Фарш із свинини чи курки з тертими грибами (шампіньйони, лисички).

Додайте начинку із крем-сиру, шпинату та гарбузового насіння.

Подавайте з вершковим соусом або соусом на основі грибів.

Імпровізуйте і знайдіть свій улюблений смак!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися